| Popescu999 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de dieta rina si nu stiu cat de eficenta este.Chiar slabesti?
Va rog sa mi spuneti sau daca aveti sa ma sfatuiti cu ceva anume in legatura acestei diete puteti sa o faceti.
Multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stefania_Mara_1971 a răspuns:

Iti spune sincer ca eu Nu as face asta..adica daca Chiar vrei sa slabesti mergi la Sala Sau fa acasa cateva exercitii(exista mai multe moduri de a face exercitii pe internet)Sau mergi la inot. Daca te vei apuca de dieta vei Slabii si dupa te vei ingrasa Dublu ...mai Bine Incearca sa faci mult sport si renunta la Paine Sau macar mananca neagra si mananca doar ciocolata neagra Funda?

8 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Buna! Renunta tu la indulcitori, naturali sau artificial, la orice tip de zaharuri si sa vezi ce repede si bine vei slabi! Fii atenta ca sunt multe alimente cu zahar ascuns si indice glicemic mare. Ai grija si vezi cum combați dependenta. Pana la urma, zahărul e un drog. Ai grija sa nu te alegi cu niste vergeturi, dacă tot te grăbești să slăbești, nu mai dispar.

| Popescu999 explică (pentru Donsavas):

Multumesc frumos, o sa incerc

| thechristine a răspuns:

Buna, este pe Facebook un grup care se numeste "dieta rina 90 de zile", o comunitate de oameni care tin dieta asta. Poti sa vezi acolo cat de mult au slabit cei care au tinut dieta rina. Poti sa citesti si info si aici https://www.unica.ro/sanatate/dieta-rina-meniul-pe-zile-241012

| thechristine a răspuns:

Buna, am incercat-o eu si am slabit cam 7 kilograme in 90 de zile. Este pe Facebook un grup care se numeste "dieta rina 90 de zile", o comunitate de oameni care tin dieta asta. Poti sa vezi acolo cat de mult au slabit cei care au tinut dieta rina. Poti sa citesti si info si aici https://www.unica.ro/sanatate/dieta-rina-meniul-pe-zile-241012. Nu se potriveste tuturor, insa principiile sunt sanatoase.

| Anonimaa0203 a răspuns:

La mine a avut efect. Nu te infometezi si poti manca orice alimente doresti, insa in zile diferite. Daca ai grija la alimentatie si dupa finalizarea dietei, nu va aparea efectul de "yoyo". Vei fi destul de dezamagita la inceput, deoarece te vei astepta la un numar mai mare de kilograme arse, insa trebuie sa ai rabdare si sa nu renunti la ea.

| MatonSarahy a răspuns:

Buna! Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus care te deranjeaza iti recomand sa nu ti diete! Pentru ca sunt temporare si vei pune imediat kilogramele la loc! Cel mai bine iti schimbi stilul de viata, poti incepe sa mananci mai sanatos si sa faci sport macar o data pe zi, te vei simtii mult mult mai energica dupa aceasta schimbare! Doar inceputul este greu, dar merita!

| Popescu999 explică (pentru MatonSarahy):

Asa o sa fac, multumesc