Dieta Rina nu este recomandata pentru minori in faza de crestere, dezvoltare.
Mai bine fa cat mai mult sport, daca ai probleme de greutate (inot, tenis, atletism) si mananca de toate, diversificat, sanatos (bio).
Nu mai tine prostii de diete. Pur si simplu mananca corect si sanatos si fa-i miscare.
La scoala: 1 mar, sau un 1-2 morcovi.
Nu ai voie deloc: banana si piersica, pentru ca ingrasa.
Eu nu-mi aduc aminte ca să fi avut vreodată bani la mine la scoală. Nici mâncare nu-mi luam de acasă, nici nu se inventase laptele și cornul. Si acum sunt destul de slab.
Nu-ti trebuie o dietă; prin dieta privezi organismul de alte vitamine, minerale si chiar proteine. Mănâncă sănătos, si nu uita nici de alune, migdale. Corpul are nevoie de grasimi vegetale, nu animale.
Folosește pâine integrală si nu alba. Fii inventivă. Preparati de acasa sandwich din tofu si naut; iti mai iei un fruct si iti ajunge pana termini orele.
Trebuie să mănânci bine dimineata. Cerealele sunt recomandate, deoarece ele eliberează energia în mod treptat; de aceea ele tin de foame mai multa vreme. Nu consuma din acelea crunch, deoarece au prea mult zahar in ele. Foloseste din acelea cu fructe in ele.
De ce dracu' va complicati cu fel si fel de "diete pe dracu" cand slabitul este foarte simplu. Din cate vad in unul din raspunsuri acesta dieta inseamna mai mult infometare decat dieta . Banana cica îngrașă, 100g de banana are pana in 100 de calorii sau hai sa zic 100. Cum cct te ingrasa pe tine 100 de calorii? Slabit inseamna deficit caloric. Ce e deficitul caloric? Def. Caloric e atunci cand consumi mai putin decat corpul tau are nevoie, iar acel mai putin inseamna cu 250-300 de calorii in minus (pentru inceput). Dar ca sa faci acest calcul si anume sa scazi 250-300 de calorii trebuie sa afli care sunt caloriile tale de mentenanta. Ce sunt caloriile de mentenanta? Este numarul caloric la care TU iti menti greutatea. Cum il pot afla? Foarte simplu cu ajutorul calculatoarelor de masa corporala, eu personal recomand iifym.com. Odata aflat acest numar caloric de mentenanta (de exemplu 1500 de calorii-reprezinta caloriile tale de mentenanta) scazi din ele 250-300 dupa bunul plac si vei ramane cu 1250-1200 de calorii care vor reprezenta deficitul tau caloric. Eh, in numarul asta de calorii poti consuma ABSOLUT TOT CE VREI de exemplu 2 tablete de ciocolata care inseamna ~1000 de calorii si pe langa astea 2 tablete de ciocolata mai poti consuma ceva de restul de 200-250 calorii si ghici ce? Vei slabi, da vei slabi mancand ciocolata, dar nu e sanatos deoarece prin deficit caloric organismul tau devine mai slabit, mai sensibil fiindca e invatat cu hrana din abundenta si in perioada de deficit caloric "ii tai din porție" iar tu ai nevoie de proteine, carbo, grasimi sănătoase nu zaharuri si alte prostii.