| Lupuleasa_Mihai_1999 a întrebat:

Vreau să mă ingras cat mai rapid. Am fost operat și acum am 52kg. 1.81. Nu vreau sa iau pastile si cu mancatul mult nu merge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| JusTPauL a răspuns:

Daca nu bagi peste 2500 calorii intr-o zi nu prea ai cum sa te ingrasi, degeaba bagi mancare multa fara calorii si fibra.
Ai putea sa incerci sa faci sala si sa bagi ceva suplimente pentru masa.

| FanulMeu a răspuns:

Nu conteaza cat mananci si ce mananci, incearca sa iti faci un program bogat in grasimi si carbohidrati.

| Seby52 a răspuns:

Salut. Cea mai buna varianta ar fi sa nu bagi in tine tot felul de fast food-uri si foarte important sa nu stai nemancat atunci cand iti e foame. Incearca sa ajugi la 6-7 mese pe zi si sa ajungi la 3500kcal zilnic.
Nu o sa poti sa te ingrasi in cateva zile, dar in cateva luni o sa se vada rezultatele.

| DodoDodo03 a răspuns:

Buna, dupa parerea mea, care nu prea e sanatoasa dar ajuta, incearca sa stai cateva ore nemancat ( chiar atunci cand iti vine foamea ), sa zicem ca la ora 12:30 ti-e foame, asteapta pana la 6:30 fara a manca nimic, cumpara hamburgeri ( sa zicem, 5) si baga in tine pana nu mai poti, si continua tot asa, o saptamana si vei face cateva kilograme in plus, posibil 10-15 (daca mai mananci ceva in plus - vitamine, fructe, legume, etc. )