Da, îngraşă. Plus calciu se recomandă să iei în lunile cu r. Începe din septembrie dacă vrei să iei! Baftă!
Depinde de organism incearca si daca vezi ca iei un kg in plus atunci nu le mai lua, dar ia-ti calciu din fructe si legume, adica mananca fructe si legume pentru ca ele contintin calciu, si-astfel n-o sa te ingrasi
Nu este adevarat. Calciul iti da rezistenta si ajuta de dezvoltarea oaselor tale.Nu lua foarte mult, doar strictul necesar. Eu as alege sa mananc alimente acre contin calciu, dar si suplimentele de acest gen te ajuta.Suntem in crestere acesta e motivul pentru acre ne ingrasam, in nici un caz calciul nu este vinovat.
Da, este adevarat si eu am luat si ingrasa foarte tare...bine, acum daca nu ei mult nu te ingrasi mult, poate chiar deloc si depinde de organism... funda pls.
Scumpa mea, uite eu iti spun din proprie experienta.:p...Am avut mari probleme u lipsa de calciu, aveam 56 de kg eram pot sa zic eu perfecta, unsa, dupa ce am luat calciu atat pastile cat si fructe multe sau lactate care contineau calciu, am ajuns la 43 de kg, asta in 3-4 luni...Si stii de ce? Calciu ajuta la cuira de slabire,cauta pe internet si o sa vezi, m-am interest la multi medici pentru ca slabeam vazand cu ochii si imi era frica sa nu am altceva, si mi s-a spus ca de la prea mult calciu se slabeste, in nici un caz nu ingrasa.Si ingrasa in cazul in care iei calciu si mananci foarteee mult, mai ales seara, dar daca iei calciu mai mult de o luna te asigur ca nu te ingrasi
De mult timp se stie ca acesta ajuta la intarirea oaselor, dar cand s-a ajuns la concluzia ca este eficient si intr-o cura de slabire? Este foarte probabil ca si pana acum a fost un ajutor langa o cura de slabire, insa numai de curand s-a descoperit ca are un astfel de efect benefic. Orotatul de calciu, se foloseste in suplimentele nutritive si ajuta in cura de slabire, pentru ca scade senzatia de foame. Calciul are trei efecte extraordinar de bune: intareste sistemul osos, previne osteoporoza si contribuie cu 50-70% la procesul de slabire.
Puteti lua orotat de calciu si pe stomacul gol, pentru face senzatia de foame sa dispara. Si carbonatul de calciu are efect asemanator. In concluzie, calciul este foarte folositor in diferite aspecte ale sanatatii: reduce semnificativ riscul aparitiei unor boli cum ar fi osteoporoza, reduce mult aciditatea gastrica, ajuta digestia si contribuie la procesul de slabire. Prin urmare, putem consuma fara nicio retinere lactate, ca de exemplu iaurt.
Asadar, ce credeti, ne va ajuta sa ne pastram o buna sanatate si sa slabim, daca vom urma un tratament cu calciu langa o cura de slabire?
Alexandra_4310 întreabă:
alina9996 întreabă: