| soraGrime a întrebat:

Buna!
Vreau sa`mi fac gaura in urechea stanga(sunt fata).
Vreau sa-mi fac singura(stiu ca vor veni raspunsuri ca sa o dau la doctor, dar vreau sa o dau singura).
Doresc sa stiu cu ce e cel mai bine sa imi dau gaura, ce sa fac pentru a nu durea si alte chestii din astea!
Mi-am mai facut o data o gaura, dar am lasat-o sa se astupe, pentru ca mi-a dat sangele putin si m-am speriat.
Multumesc. Funda cel mai bun si folositor raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| paodoolse a răspuns:

Hei inainte sa-ti faci gaura freaca urechea cu spirt parfum si sare ca sa-ti amorteasca pe urma cu cercelu apesi pana auzi un pocnit iti pui capacu ala din spate si gata in caz de curge sange. e ceva normalll dai cu vata si putin spirt si cercelu sal bagi in spirt inainte sa-ti faci gaura ca sa nu te infectezi sper ca ti-am fost de ajutor si eu am procedat la fel:X funda?

9 răspunsuri:
| jvEcu a răspuns:

Freaca urechea cu sare inainte, pune acul de seringa sau branula, cu ce iti dai tu gaura, pune-o in spirt si nu folosi tinichele, iti recomanda cineva care a avut urechea infectata :*!

| soraGrime explică:

Si as mai vrea sa stiu.
unde doare mai tare.in zgarci sau in lobul urechii?

| Aurorah a răspuns:

Buna!
Acestea este o problema de natura medicala si serioasa astfel incat necesita ajutorul unui specializat nu are rost sa iti spunem ahh incearca sa pui nu stiu ce ca poate nu doare ceea ce faci tu poate audce grave consecinte iti poti infecta urechea cel mai bine ii sa nu faci asa ceva singura nu ai ce face tot o sa te doara in rest tu sti ce sa faci
Papapapa!

| lolas23 a răspuns:

Eu mi-am facut 2 gauri una cu acu si una cu cercelu si nu s-a infectat nu am patit nimic dupa ce faci gaura bagi cercelu in ureche si il tii acolo il invartzi sa nu se prinda cercelu... o sa te doara ceva timp da trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai simplu si rapid mi s-a parut cu acul de seringa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Uite cum sta treaba... Si eu mi-am facut 2 gauri tot in stanga de curand. Sa nu te dai cu spirt ca ustura rau, da-te cu putina sare. Important aici e sa nu-ti fie mila. Si daca curge putin sange, nu-i nimic, nu-ti face probleme, e normal. Succes! Funda?laughing pls...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei in primul rand trebuie sa dezinfectezi acul
Sa te speli pe mani inainte si ureche;
Si sa fol un cercel de argint dar sa fie si el dezinfectat.

| adyalex97 a răspuns:

Cu un ac sterilizat si oricum o sa dea sangele dar nu te speria! si pentru a nu te infecta te recomand sa porti cercei din argint/aur macar cateva saptamani... funda?

| RedCode a răspuns:

Eu recomand sa-ti fac cu pistol coasta doar 10lei si nici nu doare e mai sigur...