| ramona_3957 a întrebat:

vreau sa-mi las unghiile sa creasca, dar tot timpul se rup, si se despica in doua sunt foarte slabe si suptiri, am folosit foarte multe produse pentru intarire dar nici una nu a dat rezultat. va rog sa-mi raspundeti daca ma puteti ajuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Tine-le in ulei de masline cald (cat suporti) cate 5-10 minute. Repeta baile de ulei de 2-3 ori pe saptamana. De obicei dau rezultate bune. Mergi si la medic pentru niste analize si daca e cazul, poate iti da un tratament cu calciu si vitamina D.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Taie-le scurt si nu-ti mai face atatea probleme. E urat si neigienic sa porti unghiile lungi, ca vrajitoarele.

mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca este o lipsa de calciu si pe langa baile de ulei care ti s-au indicat deja si sunt foarte bune, este bine sa folosesti calciu "natural" pe care il poti prepara tu, din coaja de oua (de casa) bine spala-te, peste care se pune zeama de lamaie, care sa le acopere. Se lasa la macerat pana se dizolva, dupa care se iau de 3 ori pe zi cate o lingurita. Acest remediu se va asimila in organism si te va ajuta si in problema pe care ai ridicat-o dar si pentru a-ti fixa mai bine, calciu in oase. Mult succes si multa sanatate.

luciana
| luciana a răspuns:

Dara, Brigaela, Legiuitoarea, Mariana, au dreptate; toate ti-au dat celel mai bune sfaturi... Iti doresc sanatate si numai bine dar te rog sa ne comunici si noua ce ai obtinut si in cat timp. Lucien.

| Munchkin a răspuns:

Şi eu am exact aceeaşi problemă. Am folosit un întăritor de la Avon pentru o perioada şi a dat rezultate, dar după un timp am inceput din nou să am aceeaşi problemă. Bănuiesc că sfatul lui LoCsU e cel mai bun thinking

| Mixed a răspuns:

Buna ...sa inteleg ca unghiile tale nu cresc in plus se si exfoliaza...straight faceincearca un lac de unghii dat in 2 straturi ...si poti sa dai si ceva de intarit ....asta functioneaza mereu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O lipsă de vitamine se arată la orizont.
Mergi la medicul de familie pentru mai multe investigații, consult de specialitate și instituirea unui tratament corespunzător.
Ulei de ricin, pilă de unghii pentru unghii casante, fără ojă și lac pe ele (atunci când sunt folosite, îndepărtarea lor să fie făcută cu un dizolvant care nu conține acetonă (free), în caz contrar atacă matrița unghială, se îngălbenește, se deformează).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti bai de unghii cit de dese cu zat de cafea, si cauta de-ti imbunatateste calciul din organism. doftoroaia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-le in zama de lamaie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nici un raspuns

| den a răspuns:

Dara are dreptate...eu asa am facut si acum am unghiile lungi:X. uneori chiar plang cand mi se rupe una laughing

| moesia a răspuns:

Pune mana si bea mult lapte, iaurt, branza, etc, ca astea dau calciu la unghii si le fac rezistente.