| AllleAlexandra a întrebat:

Vreau să slăbesc cam 10 kg într-o lună, maxim două. Știu că înfometarea nu e o soluție bună, dar nu am nevoie de reproșuri, ci doar de sfaturi strict! Cam cât aș putea slăbi dacă mă înfometez? Să zicem că aș mânca un măr, două, pe săptămână?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Dyingfetus a răspuns:

Hai sa ne ajutam reciproc.Si eu vreau sa slabesc asa...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

La vârsta ta NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.

Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

Nu ești Dumnezeu să reziști în deșert. Tu te auzi?

Nu vei rezista și nu mai vorbi prostii. Fă sport regulat, exerciții mai grele, unde să depui cât mai mult efort. Aleargă chiar! Și plus de asta, renunți la pâine și dulciuri în exces.

Nu vei da tu 10 kg în maxim 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ii mult 10 kg intr-o luna.
NU TE INFOMETA!
Tu vrei sa te bagi in spital cu forta?
Mergi pe o alimentatie saraca in calorii,renunta la prajeli,grasimi,dulciuri in exces, lactate grase, mergi pe fructe, legume, hidrateaza-te bine si multa miscare.
Te pup!

| LeontinAndrei a răspuns:

Alexandra, ce inaltime ai si cate kg? Cauta pe internet sa vezi care este greutatea recomandata pentru varsta si inaltimea ta. Daca ai acea greutate atunci eu zic sa te potolesti pana nu faci cine stie ce prostie si pe care sa o regreti cam tot restul vietii.

Be smart, take care.winking

| BlackheartQueen a răspuns:

Ok.Te infometezi acum si dupa aia ce faci? Sunt multe diete cu fructe, legume dar dupa astea doua luni vei reveni la normal si vei manca tot ce ti-ai interzis pana in momentul respectiv. Si vei pune pe tine, normal.
Nu ai cum sa rezisti. Si vei slabi urat.
De ce nu iti formezi un stil de viata mai sanatos. Mese multe si regulate, cu putine calorii, fara grasimi, prajeli si alte lucruri care ingrasa. Si mult sport. Fara sport, degeaba mai tii dieta.

| WildDream a răspuns:

Daca te infometezi nu rezolvi nimic. Din contra. Iti dai stomacu peste cap iar cand o sa incepi sa mananci iar normal o sa te ingrasi mai mult decat ai dat jos. Nu cred ca vrei sa te chinui atat doar pentru ca la sfarsit sa te ingrasi la loc nu-i asa?
Mai bine pune mana si fa sport si mananca dar cat mai sanatos. Cu rabdare si perseverenta nu numai ca o sa slabesti dar o sa te si mentii.

| Fluffy69 a răspuns:

Cam mult dar fie. Mananca doar o data pe zi, evita sa mananci carene sau alimente bogate in grasimi si fa sport gen alearga! O prietena a slabit foarte mult facand asta! Sper ca am ajutat... funda? :*