| Claudelu143 a întrebat:

Vreau sa slabesc.Eu mananc multe fructe si carnea o pun in tigaie si le las sa-si lase grasimea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător

Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase, dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Eu zic să faci exercitii multe sport cel mai bine să sari coarda tim de 30 de minute pe zi sau chiar mai mult într-o luna sau chiar mai puţin sau să fugi 2 km fuga de rezistenţă nu viteză, şi nu mai mânca carne. Aşa sigur o să slăbeşti dar unii nu se ţin de programul acesta apoi ajung să le pară rău. Ţine minte Cât mai MULT sport! FĂRĂ diete! nu sunt sănătoase pentru organism. Mănâncă cât mai puţină carne sau chiar deloc! Nu mânca după ora 6.
Iti uriz succes!
Funda?

4 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Fara prajeli!
incearca sa mananci carnea mai mult fiarta sau la cuptor.
renunta si la sucurile acidulate si bineinteles la dulciuri (pe cat posibil).
si multa hotarare! bafta!

| BlogVitaClub a răspuns:

Intra aici si gasesti o multime de exercitii: http://blog.vitaclub.ro/
trebuie sa ai o dieta echilibrata si sa faci sport, astfel nu vad cum ai putea slabi in mod sanatos

| Eco a răspuns:

Incercati dieta Montignac! Este perfecta atat pentru cele care vor sa slabeasca cat si pentru cele care vor sa se mentina si sa manance sanatos. Gasiti meniuri si retete pe http://femeiladieta.blogspot.com

| ady2701 a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti mancand multe fructe deoarece contin mult zahar, si incerca sa nu cumperi de la inceput carnea cu grasime deoarece tu practic o pragesti in grasimea ei si e mai rau