Buna. Incearca sa nu mai iei niciun fel de pastila pentru ca toti cei pe care ii cunosc eu si au luat pastile de slabit, s`au ingrasat inapoi. Apoi, nu mai manca nimic seara dupa ora 6/7. Nici macar alimente sanatoase, nimic. Cu ceaiurile nu ma pricep, nu stiu care trebuie baut si in ce situatie. Ziceai ca seara nu te ia somnul prea devreme; in acest caz, cam cu o jumatate de ora inainte de ora ideala de culcare (10 si cateva minute pentru ca atunci este somnul prielnic pentru organism) bea o cana de lapte in care pui dupa gust o lingurita sau doua de miere. Citeste ceva si mai ales incearca sa nu te gandesti ca nu poti sa dormi. Gandeste`te ca nu are nimic daca nu adormi chiar atunci, ca este chiar o aventura sa stai treaza. Vei adormi instantaneu. Desigur ca in primele nopti va fi mai greu dar incearca! Inca ceva...nu alerga seara, alunga somnul! Mai bine in timpul zilei. Stiu si eu si sunt sigura ca si tu celebrul "fa 30 de minute miscare pe zi". Incearca! O plimbare, o iesire.E mult mai sanatoasa decat mersul la sala. Intrebai cat ar trebui sa slabesti. Ei bine, asta este o intrebare la care trebuie sa raspunzi tu. In momentul in care te vei simti bine in pielea ta, este ok. Inseamna ca ai slabit suficient. Stii, ideea este nu sa iei ceva diete drastice, doar sa faci totul cumpatat. Adica de exemplu, nu manca o jumatate de paine, sunt suficiente 2`3 felii. A fost o exagerare, dar asta e ideea. Sper sa primesc fundita.
Sportul e sanatatea intruchipata! in fiecare dimineata iesi afara fa o tura de alergara usoare de 1 -2 km sau mai mult, nu mai bea sucuri, nu manca prajeli si ia sa vezi ce bine o sa arati; Pastile nu prea e bine sa iei, au reacti adverse, si dupa ce n-o sa mai iei s-ar putea sa te ingrasi iar! asadar practica sportul. Chiar daca manci seara... fa niste abdomene flotari si du-te mai des la wc.
Buna de unde esti poate mergem impreuna la sala : e greu cu slabitul regim, odigna, sport toate se leaga una cu alta eu am slabit 70 kg te pot ajuta cu ceva sfaturi dar e prea mult de scris aici andrei898921 vb detaliat aici.Succes. astept fundita
Buna... eu am inceput de 2 saptamani sa iau Capsula de slabit... pana acum am dat 5kg/2 sapt.nu trebuie tinut nici un regim la ele dar iti reduce pofta de mancare.eu una acum o data pe zi fara paine inainte mancam de 3 ori pe zi.in plus iti face sete si bei multa apa.pana sa incep cu pastilele astea am baut doar suc, apa rar. acum beau 2L pe zi de apa.
Eu cunosc multe persoane care au slabit cu Hyperslim, si nu s-au mai ingrasat la loc dupa ce au terminat tratamentul. Le gasesti pe site-ul http://www.hyperslim.ro. Nu incerca sa bei ceai negru, el tine loc de cafea mai mult, nu te ajuta la slabit! Cel mai bun detoxifiant, care iti curata colonul si te ajuta sa slabesti este ceaiul verde. Deci daca vrei sa slabesti ai putea incerca ceaiul verde, numai sa nu faci exces pentru ca s-ar putea sa nu te mai ridici de pe WC, o cana-doua pe zi sunt suficiente!