De ce sa nu se ia suplimente?
Fiindcă orice bagi în tine, influențează sănătatea ta. Mâncarea bună sau junk food, cafeaua și medicamentele. În alimentele integrale ai vitamine, fitonurienți minerale, potențatori de absorbție a vitaminelor, care toate funționează împreună produc o sinergie și te hrănesc. Ele sunt în alimente în proporții cu care organismul este obișnuit, și astfel nu există riscul de supra dozare. Când iei un supliment alimentar, aceste ingrediente nu ai cum să le dozezi perfect. Orice ai luat în plus, este interpretat de corp ca otravă și trebuie eliminat. Astfel îți supra soliciți ficatul care are treaba lui, vreo 500 de funcții și rinichii. Faci asta până îi ai. După ce nu îi mai ai, plângi după ei și vrei tranplant. Un transplant de ficat costă 50000 de Euro, dacă mergi în China. Sunt cazuri în care datorită unei carențe grave, suplimentele sunt justificate. Dar să crezi că zerul pudră, whey îți va umfla mușchii și pilula P îți va face memoria bună și îți băga ea știința în cap, sunt legende urbane.
Nu este adevarat! Suplimentele pe care eu le consum mi-a imbunatatit sanatate... Bineinteles suplimentele alimentare se iau alaturi de o alimentatie sanatoasa cat de cat. tind cond ca tot ce consumam noi in ziua de azi sunt chimicale!
Nu este adevarat! Ce nu este adevărat?
Suplimentele pe care eu le consum mi-a imbunatatit sanatate...
De unde știi că ele ți-au îmbunătățit-o? Cum ai ajuns la concluzia asta?
tind cond ca tot ce consumam noi in ziua de azi sunt chimicale!
Care sunt aceia - noi- care consumăm?
Ce este acel tot care sunt chimicale?
Dacă tot ce consumi și d-ta, care te incluzi în - noi-. sunt chimicale, cum susții că le iei alături de o alimentație sănătoasă cât de cât?
Unde este adevărul adevărat, Bebelusha?
Buna seara! In primul rand sunt convinsa ca aceste produse pe care eu le consum m-au ajutat enrom de mult! Cand am spus o alimentatie cat de cat sanatoasa m-am referit la faptul ca nu treuie sa mancam fast-food, sa bem bauturi acidulate sau sa bagam in noi o gramada de dulcuri! Avem un program perzonalizat pentru fiecare ( un kit care sa ajute la eliminarea toxinelor din organism ) iar mesele principale nu trebuie sa lipseasca din pogram alaturi de doua gustari!
Avem un program perzonalizat pentru fiecare ( un kit care sa ajute la eliminarea toxinelor din organism ) iar mesele principale nu trebuie sa lipseasca din pogram alaturi de doua gustari!
un kit care sa ajute la eliminarea toxinelor din organism. Și cum ajutĂ? Și cum știi că le-ai eliminat?
iar mesele principale nu trebuie sa lipseasca din pogram alaturi de doua gustari. Fantastic! Ajungi la diabet și obesitate. dar, mna.
Deficit caloric si multa miscare. te masori saptamanal si in functie de kg scazi caloriile si maresti efortul depus. lasa prostiile