anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa slabesc urgent, deoarece am ajuns la 60 de kg si nu ma simt prea bine, crying cine ma poate ajuta? Va rog...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh haaai ~ fa cat mai multa miscare, poti sa faci exercitii pilates, iesi afara cat mai mult, du-te la sala cu o prietena ca sa fie mai fun (*; Spor la treaba : D

| Oana2106 a răspuns:

Dimineaţa trebuie să mănânci ceva care să îţi ţină de foame. Micul dejun trebuie să fie cea mai consistentă masă. Îţi recomand: un ou fiert, pâine neagră sau cu seminţe/tărâţe, lapte cu cereale integrale (dacă se poate, să fie fără zahăr; fulgii de porumb şi cerealele Fitness au zahăr), iaurt (nu iaurt cu fructe pentru că are zahăr), fructe proaspete (nu confiate pentru că... ia ghici! au zahăr!). Din ce am scris eu poţi alege ce îţi place. Precizez că erau doar sugestii, nu înseamnă că nu ai voie să mănânci altceva. La tine, la pachet poţi lua fructe, un sandwich făcut de tine (exemplu: 2 felii de pâine, 2 felii de brânză şi câteva frunze de salată verde, felii de ridiche, de roşii, de castraveţi etc.), iaurt de băut. Când te întorci acasă fă-ţi piept de pui/curcan pe grill (arată ca o tigaie pătrată). Nu uita de salate. Un alt lucru important este să bei multe lichide (2-3 litri/zi): apă plată, ceaiuri neîndulcite, suc de fructe făcut în casă. Nu crede în reclamele care promit "100% natural". Dacă mai ai întrebări, îţi stau la dispoziţie.