| Crisstinayy12 a întrebat:

Vreau sa spun ca am gasit o lama de ras albastra gillete in dulap si m-am facut asa cu ea pe picioare sa vad daca merge. ( sunt fata). Si nu am pus nici crema nici apa nici nimic. M-am zgariat intr-un loc si ma ustura. Vreau sa spun, ce o sa se intample?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| PsyhoChild a răspuns:

Nu este nimic anormal. Te-ai taiat din propria prostie.Mai intai inmoaie picioarele in apa pentru a face pielea moale data viitoare. Daca lama era prafuita, murdara sau uitata de timp ai grija la infectii. Dai cu putin spirt si bandaj pentru a curata rana apoi pune bandaj vreo 2-3 zile cu apa oxigenata. Daca te-ai taiat doar putin nu e nevoie de bandaj dar ai grija data viitoare

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimic.
Apă. săpun.
Dacă ai spirt medicinal, dai cu vată.

Răspuns utilizator avertizat
| Trioda a răspuns:

Nimic..in afara de invatatura de minte, si o usturime de toata lauda!
Este indicat ca todeauna dupa folosirea unei ustensile de ras,.dai cu spirt, sau o 'lotiune dupa ras'' pentru dezinfectie, nu de alta dar poti sa faci o asa de frumoasa iritatie de nu vei sti nici cum te cheama!
Si vine vara, cald etc...numai de mancarimi nu ai nevoie. happy
SFAT..Intodeauna,foloseste dezinfectant dupa si inainte, neaparat o crema de ras..deoarece pe linga alte roluri, mai are si pe cel de a impiedeca lama sa adere prea mult la piele prin emolientii care ai contine.
Mult succes!