E posibil sa fie un atac de panica.
la doctor,urgent!
nu stiu cum naiba stati asa fara sa spuneti nimanui, e in joc sanatatea voastra, copii!
Daca medicul tau de familie te-a consultat, ti-a facut analize si toate au iesit ok inseamna ca faci atacuri de panica iar pentru astea tot la medic trebuie sa ajungi.
Mai,bine nu e oricum.parerea mea e ca de la inima e clar. spune-le parintilor macar ca e pentru binele tau daca te duci la medic, nu o sa te omoare. multa sanatate:*
Du`te urgent la medic. De 2 ani ma chinui pe la tot felul de medici.In fine, nu vreau sa te sperii. Mai am si alte probleme pe langa astea.Am fost de curand la medic si mi-a spus ca acum o raceala la plamani. Iau pastile de joi si sper sa`mi treaca.
Poate tu nu ai aceeasi problema, dar du`te la medic cat mai repede. Si incearca sa eviti cola, cafea si sa nu mananci ciocolata multa.Asta mi-a spus mie doctorul.
Bafta!
Eu zic va ar fi mai bine sa le spui parintilor si sa meri la medic deoarece situatia se poate inrautatii si nu e de bine! ai grija de tine >
Parerea mea e ca trebuie NEAPARAT sa le spui parintilor tai intai! Nu e deloc in regula. Cred ca este de la inima. Dar nu mai sta! Medicul te va consulta si apoi vei vedea tu ce vei face. Doar daca tii la tine.
Multa sanatate!