| SMA a întrebat:

Vreau sa stiu ce am. De la ce sunt toate simptomele astea si daca e sau nu grav. Deci, de multa vreme mi se intample cam asa : Sunt linistita si ma simt bine iar deodata simt ca nu pot sa respir, respir enorm de greu, gafai, incep sa ametesc si ma doare capul. Incep sa transpir si mie foarte cald si ma inteapa inima ingrozitor. Numai eu stiu, nu le'am spus parintilor sau prietenilor deoarece inca nu vreau sa merg la medic. Dar vreau sa stiu, e grav? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

E posibil sa fie un atac de panica.
la doctor,urgent!
nu stiu cum naiba stati asa fara sa spuneti nimanui, e in joc sanatatea voastra, copii!

| justitiarul a răspuns:

Daca medicul tau de familie te-a consultat, ti-a facut analize si toate au iesit ok inseamna ca faci atacuri de panica iar pentru astea tot la medic trebuie sa ajungi.

| Ramona1 a răspuns:

Atacuri de panica.

| LondoneseCat a răspuns:

Mai,bine nu e oricum.parerea mea e ca de la inima e clar. spune-le parintilor macar ca e pentru binele tau daca te duci la medic, nu o sa te omoare. multa sanatate:*

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Du`te urgent la medic. De 2 ani ma chinui pe la tot felul de medici.In fine, nu vreau sa te sperii. Mai am si alte probleme pe langa astea.Am fost de curand la medic si mi-a spus ca acum o raceala la plamani. Iau pastile de joi si sper sa`mi treaca.
Poate tu nu ai aceeasi problema, dar du`te la medic cat mai repede. Si incearca sa eviti cola, cafea si sa nu mananci ciocolata multa.Asta mi-a spus mie doctorul.
Bafta! happy

| Raul_6585 a răspuns:

Spune-le parintilor, trebuie sa-ti faci un set de analize.Cati ani ai?

| Claudiu93_7511 a răspuns:

Bai fato tu esti nebuna, du-te la medic o data!

| CocoMexii a răspuns:

Eu zic va ar fi mai bine sa le spui parintilor si sa meri la medic deoarece situatia se poate inrautatii si nu e de bine! ai grija de tine >big grin

| Bianca_6845 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie NEAPARAT sa le spui parintilor tai intai! Nu e deloc in regula. Cred ca este de la inima. Dar nu mai sta! Medicul te va consulta si apoi vei vedea tu ce vei face. Doar daca tii la tine.
Multa sanatate!