Eu una am facut-o acu 7 ani... si nuju ce sa zic pentru ca mie m-i-a facut anestezie totala
Mie mi-a facut anestezie locala. Am amortit de la bazin in jos, si a prins foarte bine anestezia, nu am simtit nimic. Toata treaba care m-a speriat a fost acul acela imens pe care mi l-au bagat in coloana vertebrala ca sa ma anestezieze.
In urmatoarele cateva zile a fost mai greu pentru ca ma miscam cu viteza melcului constipat si pe deasupra sprijinindu-ma de toti peretii ( plus regimul de o luna; am facut foamea, ca nu prea puteam manca mai nimic si am respectat cu strictete lista aceea de alimente neconsistente ), dar a trecut si asta. Acum a mai ramas doar o amintire de vreo 2 centimetri care abia se vede
Cand esti operata de apaendicita, ti se face anestezie generala, nu totala! si nu simti nimic, poate visezi cu zane... Ce intrebare!
Heeeei
Si eu m-am operat. SI la fel imi era frica:-a dar incepuse sa ma doara foarte rau si dea bea asteptam sa scap de durere.;;]
A fost destul de OK.
paaaa
Mi sa facut anestezi totala si nu avut timp sa=mi dau seama cand au terminat doctorii cu mine, dupa operatie doctorul mi-a zis ca ddac mai stateam vreo saptamana nu mai apucam spitalul ci morga