Buna!
Eu cred ca nu ar trebui sa tii o dieta stricta numai cu salata de varza, pentru ca nu iti va fi bine.Si eu am incercat sa mananc numai oua fierte si branza o luna.As putea zice ca mi-a reusit, dar in acelasi timp mi-a fost rau pentru ca aveam lipsa de calciu si mi se facea rau mereu.
Trebuie sa mananci variat.Eu,mancam tot felul de salate,dar intr-una puneam tot ce trebuie sa mananc o zi intreaga:varza/salata verde,rosii,castraveti,ceapa uscata/verde,branza, sunca, otet si uneori si ulei de masline. Dupa ceva timp...am inceput sa vad lumini albe din cauza lipsei de calciu. Dimineata imi fac chiar si acum,pentru ca inca sunt la dieta, cate un aperitiv cu legume, branza si cam tot ce este sanatos si am prin casa.Cand sunt acasa la pranz(in week-end)imi fac salate, iar seara, pe la 5 si jumatate imi faceam peste sau piept de pui la gratar.
Nu trebuie sa te uiti la oamenii care mananca lucruri nesanatoase gen gogosi,clatite,alimente fast food,de patiserie,cofetarie etc.
Din cand in cand,poti sa bei apa minerala sau Pepsi ori Cola fara zahar(NU ZILNIC SI NU DUPA MASA DEOARECE SE LARGESTE STOMACUL)
Nu trebuie sa mananci nimic dulce sau paine(nici chiar neagra sau graham)
Nu trebuie sa mananci covrigei,grisine,acele beck rolls sau bruschetti maretti,nici chiar seminte de floarea soarelui sau de dovleac.
Poti manca o data sau de doua ori pe saptamana cate o punga de pufuleti cu sare(nu cu pizza,branza, arahide sau alte arome)
Sper totusi ca nu am uitat sa-ti spun nimic...
Eu am 1, 60 si am avut 60 de kilograme.Tin dieta din luna februarie si, cu acest meniu, am slabit 12 kilograme.Acum am 48 de kilograme.
Incepand cu a doua luna de dieta, am inceput sa mananc si mancare gatita cu putin ulei sau cu ulei de masline.O mancare foarte buna si sanatoasa pe care am si gustat-o(defapt...mancat-o) sunt sarmalele in foi de vita cu compozitia facuta cu foarte putin orez,ceapa si piept de pui,facute in ulei de masline. Poti manca din a doua luna si cartofi copti sau fierti, dar la fel, nu zilnic.
Nu iti recomand sucurile"naturale" din comert care spun ca nu au zahar pentru ca de fapt au si zahar si coloranti etc.
NU uita ca nu trebuie sa te infometezi. Poti sa iei si gustari.Prin gustari se inteleg fructe.Nu cumpara iaurturi de fructe pentru ca au zahar.Nu manca acele batoane fitness.La fel, au zahar.
Poti sa iti faci singura sucuri de fructe cu cate o pastila de zaharina pisata intre doua linguri/lingurite.
Daca mai ai vreo nelamurire ma poti contacta la email-ul:ancutza.crazybee@yahoo.com
Iti urez bafta! Sper ca o sa ti cont de sfaturile pe care ti le-am spus si ca nu te-ai plictisit citind atata