| Nanana1 a întrebat:

Vreau sa vă cer ajutorul in ceea ce privește:
Vara trecută am avut un contact cu prietenul meu. Adică, o perioada de 1 săptămâna-2, ne lua valul și nu voiam sa se ajungă la altceva și mai mult ne jucam. Mi-a băgat degetul și mna, asta a fost. La un moment dat au început sa apăra dureri de ovare, sângerări la urinare, am trecut și peste asta, am refuzat sa merg la doctor, chiar dacă prietenul meu îmi zicea sa merg. Ma rog, nu a mai fost nimic, ceva timp. Însă, timp de un an aveam dureri după ce ne masturbam. Dureri groaznice in prima zi de menstruație, pe lângă durerile menstruale lunare pe care le am, mai era și o durere de ovare. Timp de un an am trecut cu vederea toate aceste dureri..Acum, am dureri foarte mari timp de 1 săptămâna. Am fost la ginecolog mi-a făcut ecografie intravaginala și mi-a spus ca am Ovarul drept mărit și este o simpla răceala. Înainte de a îmi face ecografia mi-a băgat degetul fără mănușa in vagin foarte tare. Acum parca s-au mai accentuat durerile. Întrebările mele sunt următoarele: Credeți ca as putea sa am ceea ce a menționat ginecologul? Se poate sa se fi întâmplat ceva dacă mi-a băgat degetul fără mănuși? Va mulțumesc pentru atenție și aștept răspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil ovarul tau drept este marit datorita faptului ca este INFLAMAT, stare ca apare in urma unei infectii (probabil bacteriene) persistente, prelungite si netratate. Este posibil ca durerea amintita care apare in interiorul vaginului in timpul masturbarii, sa apara ca urmare a unei vaginite devenita cronica de natura... NEinfectioasa. Trebuie sa te prezinti din nou la ginecologie pentru a ti se prescrie tratamentul de urmat. Multa sanatate!