anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va cer opinia in legatura cu o problema de-a mea! De 3 ani incoace am niste probleme cu rinichii: nisip care formeaza gramajoare de pietre, coli si un virus numit Klebsiella. Am fost in oras la medici, zeci de medici, am facut ecografii si foarte, foarte multe tratamente cu antibiotice.Acum 4 zile am hotarat sa ma internez la Bucuresti pentru un set complet de analize.Rezultatele m-au uimit: nu am absolut nimic! Analizele la urina au iesit bine, ca si cele de sange, precum si urografia si cistografia. Mi-a iesit ca am probleme cu imunitatea si ca am o oarecare sensibilitate in organism care imi face probleme cand ma supar si ma stresez. Voi ce parere aveti? Cum este posibil sa iau tratament 3 ani de zile pentru infectie si acum sa mi se spuna ca nu am absolut nimic si ca am luat medicamente degeaba? Ce ma sfatuiti sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Antibioticele vi s-au dat numai pe simptome? Daca a iesit in urina Klebsiela aceea este foarte periculoasa bine ca ati tratat-o deci n-ati luat antibiotice degeaba. Klebsiela se combina de multe ori cu tot felul de alti microbi (streptococi stafilococi ), infectiile cu Klebsiela pot duce pana la pneumonii. Daca sunteti din Oradea, acolo a fost epidemie de klebsiela care n-a fost anuntata.Infectia este mai frecventa la copii pana in 15-17 ani. Daca nu ati avut, este posibil sa se fi luat la dv prin instrumentarul folosit de medici. Probabil interpretarea pentru nisip sau calculi a fost facuta pe baza unei analize unde se vedea o vezica urinara inflamata de fapt de la klebsiela, cred ca daca veniti in Bucuresti ideal ar fi sa va faceti o tomografie completa, daca tot veniti.

4 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Eu ma bucur ca acum esti bine. Asa cum ti s-a explicat deja posibil ca, dupa tratamentul cu antibiotice, infectia pe care ai avut-o s-a vindecat. Este foarte bine ca nu ai in prezent nici calculi renali si nici nisip in urina, ceea ce inseamna ca ai consumat mai multe lichide si ai tinut un regim de viata adecvat, care a determinat eliminarea nisipului avut, iar in prezent acesta nici nu mai exista. Sunt convinsa ca este foarte important ca, starea ta de sanatate in prezent este buna si nu te mai gandi la ceea ce a fost, pentru ca oricum nu mai poti modifica trecutul.
Ai grija de tine si eu iti doresc sa ai o viata frumoasa si sa te bucuri de reusite si multe impliniri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai luat antibiotice e posibil ca virusul sa nu-l mai ai. Cu nisipul si piatra nu e asa usor. In general nisipul se poate indeparta prin urina relativ usor, dar cu multe lichide, doctorii spun ca e bine sa bei o bere doua dimineata pe stomacul gol. happy Dar sunt si medicamente. Pentru piatra e mai greu, aia e cam greu de dat jos. Vezi poate incerci sa faci o ecografie si sa vezi daca mai ai pietre, cate, si cat de mari sunt. Unele daca sunt mari nu ies decat prin operatie. Acum se mai sparg si cu ultrasunete, se fac operatii cu laser. etc. medicina a avansat enorm de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina si tomografia a fost facuta! sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si la tomografie ce se vedea? calculi?