Windows XP e cel mai utilizat. Daca iti iei 7 va trebui sa cauti programe si jocuri diferite pentru el. XP e originalul, deci tot ce apare e facut pentru xp. E cel mai simplu si mai lipsit de exceptii, cerintele mai mici ale xp-ului te scapa de multe batai de cap de care se lovesc altii care folosesc win 7 sau mai stiu eu care. Recomand xp, cel mai simplu.
Cel mai bun windows ever este "windows 7" eu pe asta il am si sunt foarte multumit... daca ai 1 gb de rammi merita sa il ai si tu!
Succes!
Windows 7 enterprise sau ultimateDaca ai si un pc cat de cat decentDaca nu esti pasionat de jocuri iti recomand linux!
Iti recomand Windows XP e cel mai folosit frate. Windows XP e originalul e the best one. nu te complica tu cu Windows 7 si toate prostiile doar ca sa fii la moda. Sper ca te-am ajutat.
Buna! Pai eu am windows 7 si imi merge bine dar si windows XP este foarte bun.
Daca e pentru laptop eu iti recomand windows 7 ...ala il am si eu si e bestial.mai ales microsoftul office(world) 2010 si e super bestial!
Windows 7. Windows XP este bun doar daca ai ceva programe vechi ce nu merg pe windows-urile noi. Dar daca vrei ce este mai nou si mai rapid, atunci Windows 7.
Eu iti recomand windows 7 este cel mai bine conturat crede-ma il folosesc de 7 luni si stiu ce spun.Si exista si cateva trucuri
Vi1rus întreabă: