anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva. De vreo luna cam asa.mi-a iesit ceva jos..sunt asa ca niste basicute. si nu stiu ce sa fac. Ma dau cu clotrimazol crema. Dar nu ma doare.Doar ca nu stiu ce este. Ajutati-ma. Nu vreau sa ii zic la mami. Exista ceva tratament? E grav. straight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Clotrimazolul este bun in infectii cu ciuperci care dau extrem de rar vezicule si basici. Este extrem de important daca esti sau nu activa sexual (sau daca ai fost) si daca respecti conditiile minime de igiena (spalat dimineata, seara si dupa scaun, chilot de bumbac, purtat maxim 12 ore, spalat la temperaturi inalte, calcat inainte de purtare, etc)

| EvaTramell a răspuns (pentru Brigaela):

Este ceva grav? Se poate vindeca?

| Brigaela a răspuns (pentru EvaTramell):

Nu stiu, nu mi-ai raspuns la intrebari. Daca, de exemplu, ai avut contact sexual neprotejat cu o persoana despre acre nu stii daca este infectata cu herpes virus, poti avea infectie herpetica, care nu se vindeca. sau daca nu, ai putea avea o infectie bacteriana data de o igiena insuficienta si aceasta se vindeca cu ajutor de la ginecolog

Am avut contact sexual acu 7 luni si normal am facut`o protejat.Mi-am facut analizele si nu mi-a iesit nimic doar candida spp dar am facut tratament ceva timp dar acum nu mai fac. si am observat de vreo luna ca am asta. E grava? whistling Daca continuu sa ma dau cu aceea crema trece? Sau ce fel de crema sa folossesC?

Poate fi grav. Nu mai folosi crema recomandata mai demult si nici alta crema, dupa ureche. Du-te rapid al ginecolog (luni sau marti in cel mai rau caz). Nu pare in regula. Putin probabil sa fie candidoza. oricum, nu poti sta nici o zi in plus in halul asta.

Pfff. Da nu inteleg de ce mi`o aparut.straight face.

Dupa cum stii prezervativul nu te protejeaza de toate infectiile, poti sa te infectezi cu virusuri (inclusiv herpes). Probabil ai luat atunci o infectie

Atunci cand mi-am facut analizele nu mi-a iesit. Dar poate am facut o infectie ca doar de o luna am cam asa. Vreau sa stiu. Afecteaza menstruatia? adica intarzie? Multumesc

Afecteaza menstruatia numai daca este o infectie foarte foarte severa

| Azµre a răspuns:

Vezi un medic ginecolog, poate fi ceva mai grav.