| gamze a întrebat:

Buna, vreau sa va întreb poate aveți idee asta pana cand imi voi face un control. Eu stiu ca am circulația proasta la picioare si de ceva timp ma doare foarte tare piciorul drept. Nu i am dat mare importantă am zis ca am umblat in picioarele goale si poate din cauza asta. Dar tin minte ca acum câțiva ani am avut piciorul in ghips si nu am stat cu el 2-3 sapt cat ar fi trebuit sa stau am stat cam o sapt, dar atunci aveam probleme la călcâi ( fisura de calcaneu) plus ca am probleme si cu coloana ( spondiloza lombara ) dar nu stiu daca se trage de aici sau e altceva. Durerea e foarte puternica si constanta, începe de la fese pana la talpa, dar cel mai mult simt durerea de la genunchi in jos si putin in fese. nu am căzut sau ceva, nici nu stau prea mult jos ( ca sa zic ca nu fac prea multă activitate, caci fac dar nu multă ). Am mai citit pe internat ca ar fi si sarea, fumatul... astea da. Dar ma sperie faptul ca as putea sa dau in altceva si nu stiu cum sa fac sa imi treaca durerea. Aveți idee de ceva? Ati auzit pe cineva cu asemenea dureri dar brusc? Multumesc, astept răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Trebe sa pleci in dubai, planul B pastile

3 răspunsuri:
| darkhell217 a răspuns:

Se poate sa te doara cum ai avut piciorul rupt, si eu mai simt durerea uneori din cauza asta

| Staif a răspuns:

Greseli peste greseli!
Cand ai avut piciorul rupt, desi ti s-a spus sa stai cu el in ghips 3 saptamani (eu cred ca totusi, sase!), ai stat doar una si osul nu s-a prins corect. Acum mai umbli si descult(a). Poate fi si de la spondiloza. Dar nu net-ul si nu TPU iti va trata afectiunile. Mergi maine la medic (nu, "voi face candva un control"). Deja e frig si asta iti agraveaza problemele.

| BogdăneI a răspuns:

Buna seara!
Problema dumneavoastra nu pare a avea vreo legatura cu fisura de calcaneu dat fiind faptul ca aveti dureri in zona fesiera si in zona gambei.
Cel mai probabil, durerea este asociata cu o evolutie a spondilozei lombare (din acea zona plecand nervul sciatic ce inerveaza piciorul)
Va recomand sa consultati medicul dumneavoastra de familie!