anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
vreau sa va intreb si eu ceva...la institutul cantacuzino,testul hiv este gratuit? daca nu,cat costa?
si inca ceva,sunt ipohondra si s-ar putea sa intru in panica. daca ma duc acolo,ce fac? cui ma adresez? unde ma duc?
stiu exact unde este institutul,da nu stiu unde sa ma mai duc dupa ce intru acolo
mi-am mai facut o data testul dupa ce-am avut contact cu o persoana despre care nu stiam mare lucru, a iesit negativ...dar tot nu ma pot linisti.
de un an de zile ma streseaza gandul asta.
help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul HIV este gratuit doar cu trimitere de la medicul de familie, altfel se plateste. La Institut xista o receptie in care te va primi cineva caruia ii spui ca vrei sa faci un test HIV. Sa nu uiti ca trebuie facut la minim 6 luni de la momentul suspectat al infectiei

0 răspunsuri: