anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va povestesc ceva mai delicat pentru mine, e o problema mai veche și nu știu ce sa mai fac.
Deci totul a început când acum câțiva ani, nu țin minte câți, dar știu ca eram mica, am observat ca aveam pe chiloți o scurgere urat mirositoare de diferite culori și consistente ( transparent, Alba cremoasa, mai maronie etc.) îmi era foarte rușine sa ii spun mamei pentru ca nu aveam o relație cu ea atât de apropiata. Am stat asa mult timp, ani de zile cu frica aia ca se poate agrava, ca poate fi o boala grava și eu nu fac nimic s o tratez. Pana acum câteva luni când am început sa am o durere groaznica în partea stânga jos (ovarul) era o durere groaznica, nu puteam nici sa dorm, am ajuns la urgente, m au trimis la ginecolog, mi s-a făcut o ecografie, nu mi s-a zis nimic, dacă am ceva la ovare sau nu și mi am făcut curaj și i am spus doamnei ginecolog ca am o scurgere, i am spus ca sunt virgina (pentru ca sunt), i am arătat chiloții și a zis ca e normala scurgerea, mi s-a făcut o injecție pentru durere și m au trimis acasă. Durerea încă era asa ca am decis sa merg la un alt ginecolog particular, am fost acolo, mi s-a făcut din nou ecografie sa vadă de ce ma doare ovarul, nu a văzut nimic în neregula, și mi-a dat sa fac niște analize ale acelei secreții și a ieșit ca am "Proteus" mi-a dat tratament, însă nimic, am fost din nou, mi-a dat tratament iar și tot asa de vreo 4 ori mi-a dat în continuu tratament fără efect. Apoi mi-a mai făcut o data o analiza a secretiei și a ieșit o bacterie, nu mi se spunea clar ce boala sau ce problema e și mi s-a dat tratament din nou, dar tot nicio schimbare. (Am uitat sa spun ca aveam și usturimi la urinare, câteodată și încă le mai am). Am încetat sa ma mai duc pentru ca dădeam bani pe pastile și luam foarte multe fără niciun efect. Asa ca am rămas cu problema asta. Spuneți mi ce as putea sa fac. Alt ginecolog nu mai e în oraș. Nu știu unde as putea sa ma duc. Sfaturi, va rog? (fără mistouri și vorbe urate, va rog)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa iti alegi un ginecolog si sa te duci la el pana te vindeci. O infectie care a fost neglijata cativa ani va avea nevoie de alti cativa ani sa se vindece, sau macar de 5-6 luni (timp in care trebuie sa faci tratament, sa mergi la analize la terminarea lui, sa faci iar tratament si tot asa, fara pauza, fara sa schimbi medicul, urmand doar cu sfintenie ce iti spune medicul ales si mergand la consultatie de fiecare data cand termini o serie de tratament)

| Iuliambt a răspuns (pentru Brigaela):

Am făcut asta, am urmat tratamentul, însă nici măcar o schimbare și am crezut ca e inutil sa continui sa merg. Plus ca aveam nevoie de bani destul de mulți sa mi pot lua tratamentul pentru ca era costisitor și erau destul de multe pastile care credeam ca mi vor face rău dacă o sa le iau asa tot timpul.

| Brigaela a răspuns (pentru Iuliambt):

Infectia iti face mult mai mult rau. Din pacate, nu te poti astepta la rezultate vizibile mai repede de 3 luni. Tratamentul este gratuit daca iti iei trimitere de la medicul de familie si mergi in policlinica de stat

| alin131 a răspuns:

Buna Iulia,

Te cred ca ai mers prin multi doctori, dar daca nu mergi unde trebuie? Stau si ma gandesc, daca tu nu ai nimic la ovare si poate este o infectie urinara? Nu stiu, poate fi, dar trei ginecologi au pus trei diagnostige diferite si nici unul nu a reusit sa rezolve din prima.

La voi la femei este problema cu cistita din cate stiu daca mergi desculta si e rece pe jos, daca stai cu fundul pe ceva rece (pe banca de fier de exemplu) poti sa racesti, tocmai de aceea trebuie sa te protejezi si sa ai mai multa grija de tine pentru ca e posibil sa fi si mai sensibila.

Ce iti pot spune eu este sa incerci leacuri babesti (nu strica cu nimic) pentru raceala jos.

Ai putea sa faci o baie calda la picioare cu sare (vorbeste intai cu mama ta ), mai stiam de sosete in otet si dupa aceea in picioare.

Ca si medicament imi vine in minte sumetrolim (fostul biseptol) dar mergi la medicul de familie mai intai si vezi daca e bun pentru tine.

Eu tot tind sa cred ca nu e ginecologic, si ca e infectie urinara.

Nu ma intreba de ce, sau cum cred eu asta, dar asa cred, asta s-ar putea sa fie. Cistita sau infectie urinara usoara, mai degraba ceva usor dar trebuie tratat.

Ma rog la Iisus Hristos sa iti revi, sa fi sanatoasa si sa poti sa zambesti din nou, sa te bucuri de viata.

Stiu cum e sa te doara cate ceva si sa iti ia cheful de a face multe...

Te poti ruga si tu, sa stii ca Dumnezeu lucreaza prin multe moduri si unul e prin oameni. Te poate ajuta ca sa gasesti medicul de care ai nevoie si sa iti dea tratamentul corespunzator, sau in alte moduri si sa rezolvi problema pe care o ai...

Logodnica mea a avut un abces dentar si cautam disperati un medic non stop (era seara si se speriase pentru ca are frica de dentisti), m-am rugat la Dumnezeu Tatal cel din ceruri si la Iisus Hristos si am gasit si medic bun si o fata prietena cu ea a venit ca sa o incurajeze. A mers totul foarte bine si acum este mult mai bine. Multumesc lui Dumnezeu Tatal Cel Din Ceruri, lui Iisus Hristos Regele si Mantuitorul nostru si Maicii Domnului pentru ca ne ajuta mereu si nu ne lasa.

Eu sunt crestin ortodox si m-a salvat Iisus Hristos de la moarte de 7 ori pana acum.

Sa sti ca orice om te poate dezamagi oricand, dar Dumnezeu nu te lasa niciodata si e cu tine mereu.

Nu stiu daca esti crestin ortodoxa ca si mine, pentru mine rugaciunea este foarte importanta si respectarea celor 10 porunci.

Ma ajuta Iisus Hristos mereu si nu ma lasa, chiar daca uneori eu uit sa ma rog, sau mai fac cate o prostie chiar si fara sa realizez pe moment. Mare este iubirea lui Dumnezeu pentru noi pacatosii.

| anonim_4396 explică (pentru alin131):

Mulțumesc, și eu sunt creștin ortodox, și eu ma rog la Dumnezeu în fiecare seara, ma rog de când eram mica sa ma ajute sa scap de aceasta problema, însă nu am reusit sad, m-a ajutat de multe ori și pe mine bunul Dumnezeu, și ii mulțumesc enorm pentru tot, sper sa ma ajute sa scap.