| ionutzz1994 a întrebat:

Vreau sa va pun o intrebarebig grinoare la scosul maselei la dentist? Dar la Plombat. Mi-e mi-a spus un prieten ca la scosul maselei nu simti nimic, si daca te doare, cat de tare e durerea asta? Nu am mai fost pana acum si nu stiubig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Snaker a răspuns:

Nu te doare deloc.Doar putin te inteapa daca iti amorteste gingia cu o seringa.In rest nu te doare nimic...Nu trebuie sa iti fie frica...

10 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

N-are ce să te doară, pentru că îţi face anestezie, nu simţi nici dacă te înţepi cu un cui (dar nu recomand, pentru că după ce trece anestezia... O SĂ SIMŢI laughing ).

| Violent a răspuns:

Daca pune injectie la scosul maselei nu vei simti nimic dar cind trece efectul vei simti durere.

| mgtow a răspuns:

Eu aveam puroi si mi-a dat tratament dar nu a mers si mi la scos cu puroi cu tot si anestezie mi-a facut dar a durut de vai si amar, apoi mi-a scos alta si nu era cu puroi a fost placut fara durere.

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Pai nu te doare ca iti da cu un spray paralizant sa iti amorteasca. apoi baga o chesti sa traga putin de masea sa vada daca se poate scoate. si cand o sa traga ma tare o sa te trezesti ca iti mesteci maseaua laughing glm. dar nu te doare
cat despre plombat o sa iti faca o injectie in gingie. o sa semti ca te-a ciupit un tantar si o sa iti amorteasca apoi nu vei simtii nimic la fel ca si cu scosul maselei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cat de bine lucreaza dentistul, te anesteziaza, dar sa astepte sa isi face efectul

| Madalichka a răspuns:

Nu trebuie sa doara, pentru ca iti face anestezie, sa nu simti nimic.
Singurul lucru la care trebuie sa ai grija e sa nu dai cu limba pe freza. Dar nu e greu.
Oricum, sa nu-ti fie frica!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca doARE

| kareina a răspuns:

Du. te si o sa vezi cat de tare doare la scos...depinde de anestezie!

| Gabriela144 a răspuns:

Mie miea scos masea si mi-a facut anestezie nu a durut mi-a spus dentistul ca o sa doara cand o sa treaca anestezia o sa ma doara dar me mine nu m-a durut. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iti face injectie chiar daca ai 10 ani