anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va zic ca am fost la un chef si am ramas peste noapte sa dorm la acel baiat care a organizat cheful. Inconstient din cauza alcoolului am dormit cu capul langa calorifer ( nici nu puteai sa ti mana 3 secunde pe el la cat era de fierbinte ). Si vreau sa va zic ca eu am de vreo 2 ani plombe la cativa dinti. Cand m-am trezit aveam o senzatie de amorteala, durere nici eu nu stiu, mai ales cand ma atingeam cu limba pe gingie, mai ales pe dinti. Chestia este ca nu mi-o picat nici o plomba, dinte sau altceva, dar vreau sa va intreb daca e ceva normal. Asta se intampla la oricine intra in contact cu o caldura foarte puternica cu dintii? sau doar daca ai plombe se intampla asa ceva. Argumentati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Caldura accentueaza durerea.De-asta se recomanda comprese reci la durere.

1 răspuns:
| CrissuCristina a răspuns:

Eu cred ca la oricine, pentru ca, eu n-am nicio plomba, dar in contact cu cald sau rece excesiv, capat dureri mari.