| rebybaby a întrebat:

Buna vreau sa va zic ceva despre bb prietena mea daria i-a facut vaccinul fetitei ei acesta se face cand implinesc 13 luni este pentru microbul pneumonic parca nu sunt singura si dr i-a spus ca copilul sa nu iasa din casa 2 zile oare de ce si fetitei mele de doar 2 zile i-au facut o injectie cam pe la omoplat si i-au pus un tub de oxigen si o branula eu nu am putut spune-i doctoritei sunt cam rusinoasa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fetiteti tale i-au facut vaccinul impotriva tuberculozei, vaccin care se face la iesirea din maternitate. Nu inteleg ce ai fi vrut sa-i spui doctoritei, revino cu detalii. In tot cazul, vaccinul de la 13 luni e pentru altceva decat cel facut fetitei tale la doua zile.

| Romancutza a răspuns:

Ar fi bine sa spui doctoritei tot ce-a ce trebuie sa-i spui, doar este vorba despre sanate.