Deci cel mai bine mergi la un ortoped.Eu asa am facut. Pe mine ma durea rau piciorul drept si am luat legatura cu un doctor profesor de recuperari la spitalul Colentina, Bucuresti.Vezi ca nu-i de glumit cu astea trebuie neaparat sa faci exercitii.Nu sunt grele dar parerea mea e sa mergi la un medic nu face de pe net. Daca nu le faci bine le faci degeaba. Dupa ce inveti cum sa le faci de la medic le poti face si acasa si cred ca o sa trebuiasca cam zilnic.Eu faceam cu minge medicinala si baston plus izopren.
Bună.
Nu stai corect, spatele trebuie ținut drept. Mergi la medic, analize de sânge, etc.
Pa, pa.
A si prietena mea are aceeasi problema ca si tine.A mers si ea cu mine la recuperari acum 4 ani si nu prea s-a tinut de ele cum nici eu si acum crrede-ma ca dimineata nu poate sa se dea jos din pat si are dureri f mari, abia se misca.Medicul a zis ca pa la 3à de ani o sa aiba dureri insuportabile dar se pare ca au venit mai devreme.Medicamentele nu sunt o solutie pentru ca la un moment dat nu-si mai fac efectul, asta mi-a zis chiar ea, bine pentru ce aveam eu. Sper ca nu te-am speriat.