anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau si eu niste masti naturale pentru par pe care le pot face acasa vog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Ulei de masline. Aplici la radacina si pe toata lungimea firului de par apoi te speli dupa doua ore.Parul devine stralucitor si arata extrem de sanatos.In timp ajuta si la intarirea radacinii.

| fabiola a răspuns:

Http://www.medicina-naturista.ro/......rului.html
Am publicat aici o reteta pentru prevenirea caderii parului dar si pentru un par sanatos!

| gHelena a răspuns:

Hey! Eu iti recomand un tratament foarte simplu si eficient care opreste caderea parului si ii reda acestuia vitalitatea. Este vorba de un amestec alcatuit din putina apa calduta, galbenus si cateva picaturi de "Tonic Capilar" (un ser pe care il gasesti in magazinele naturiste si care are un pret modic de max. 10 lei). Aplici aceasta masca inainte de fiecare spalare si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Pentru mai multe sfaturi si idei legate de ingrijirea parului poti accesa siteul www.divahair.ro Ai grija de tine.