Eu l-am folosit pe cel de la Odaban si sunt chiar multumita de rezultate. In primul rand ca nu mai transpiri si scapi de urmele inestetice de pe tricouri, dar scapi si de mirosul neplacut daca ai si problema asta. Eu l-am comandat de aici http://www.antitranspiratie.ro/. Bafta!
Nu cunosc produsele enumerate de tine. Dar pentru problema ta (si a multora) sa nu cumva sa folosesti produse care opresc transpiratia. Nu am sa-ti spun ca asa se elimina toxinele. Asta o stiu toti. Dar, toxinele neeliminate prin transpiratie se vor aduna sub piele si vei face furuncule sau alte complicatii urite. Pentru mirosul neplacut (presupun ca exista), spala-te cu apa in care ai dizolvat bicarbonat alimentar si foloseste deodorante. Dar nu "dry" (uscate), sau altee care inchid porii. Lasa organismul sa transpire dar insista cu igiena.
Iwostin actiune prelungita 72 de ore (desigur ca nu dureaza 72 de ore) - e lichid, dupa aplicare il lasi sa se aboarba, usuce complet. Daca nu te stresezi, grabesti, si nu porti haine mulate, iti va fi de folos
E cel rosu, eu nu mai gasesc in farmacii asa ca il comand de pe net
anonim_4396 întreabă: