| BiaLoveBubu a întrebat:

Vreau si eu sa slabesc 2 kg intr-o saptamana vreau dieta gen azi legume maine fructe si tot asa.Mentionez ca tin post miercurea si vinerea. Daca fac in fiecare seara 40-50 abdomene, 20 genoflexiuni si 30 min bicicleta medicinala sunt sanse sa slabesc intr-o saptamana 2 kg? nu vreau raspunsuri gen:sport, sport as vrea sa-mi spuneti niste povesti de-ale voastre cum ati slabit. funda si voturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Esti nebun/a!
Daca faci chestii din astea, te bagi singur/a in spital.
Legumele si fructele sunt alimente sanatoase, dar nu poti sa adopti o dieta bazata exclusiv pe acestea.
Daca nu mai manci carne, trebuie sa gasesti alta sursa de proteine pentru organism. Pentru un organism sanatos sunt necesare, dat fiind ca esti si in crestere, de cel putin 1.4-1.8 g/kg corp/zi.
In afara de acestea, ai nevoie si de unele vitamine care se gasesc in alimente de origine animala, de exemplu vitamina D, fara ea nu poti avea oase sanatoase.
Daca vrei, poti gasi destule informatii pe net despre cum sa slabesti sanatos, pot sa iti pun si eu la dispozitie cateva.
Aici de exemplu: http://www.choosemyplate.gov/healthy-eating-tips/sample-menus-recipes.html iti spune din ce ar trebui sa fie alcatuit un meniu zilnic (bine, acesta este de 2000 cal, poti gasi si unul mai "sarac", care sa fie mai potrivit telului tau.

| meriuss a răspuns:

Cauta pe net despre numarul de calorii pe care le iei(si cate ai nevoie fara a se depune) si pe care le consumi.asa 2 kg fara sa stii cum. poti sa transpiri 2 litri plus un "soldat" in WC si zici ca ai slabit.

| DeejayAndr3y a răspuns:

Buna Biakiss

Eu iti spun sa mananci legume si fructe
Fara carne, dulciuri sau mai stiu eu ce prostii care nu sunt bune pentru Organism, dar sunt sanse mari daca mananci sanatos.stii vorba aia:
,,>Mananci sanatos, traiesti sanatos

| DeejayAndr3y a răspuns:

1- Fara dulciuri
2-Fructe si legume
3-Fa-ti o limonada seara pe la 8-9
4- Sa nu mai mananci dupa 8
5- Esti sanatoasa si slababig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti trai numai cu fructe si legume, deci o astfel de dieta iese din start din discutie.In plus,rezultatele nu ar fi de durata intrucat,neasigurand organismului necesarul unei bune functionari,i-ai consuma resursele pe care,pentru a le reface,ai fi nevoita sa mananci mai mult,lucru care ar duce la ingrasare.O alimentatie cat mai sanatoasa si echilibrata,combinata cu un program regulat de exercitii fizice,aceasta este reteta succesului. Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte,alune,migdale, fistic, sau paine.De asemenea,evita pe cat posibil prajelile(contin foarte multe kcal, datorita uleiului).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea in jur de 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin.Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.Este bine ceea ce ti-ai propus sa faci, dar opteaza pentru minimum 40 de minute de bicicleta pe zi.Nu vei slabi 2 kg intr-o saptamana(de altfel nici nu e recomandat asa ceva), dar poti slabi in jur de 5 kg pe luna.Succes.