anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa slabesc vreo 20-25 de kg. Imi puteti spune si mie niste diete si niste exercitii ca sa slabesc intr-un timp cat de scurt.

Funda la cel mai bun raspuns

mersi kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| holyRise a răspuns:

Nu stiu. daca sincer mie nu prea imi place sa fac sport.chiar idee nu aveam cum puteam sa slabesc...intr-o zi nu stiutiu asa mi-a venit mie sa mananc numai odata pe zi la ora 15:00.si stii am avut rezultate. m-am tinut asa timp de 2 saptamini si minus 15kg. pot sa-ti spun ca nu-i deloc sanatos dar eu chiar aveam nevoie. mie singura nu-mi placea cum arat.si bea kit mai multa apa.succes.:*tongue

4 răspunsuri:
| cici a răspuns:

Bea ceai de catina cu macese

| Raressh69 a răspuns:

20-25 kg cam mult nu crezi? eu fac sport de performanta de 2 ani si daca esti dispusa sa iti comanzi de pe www.pronutrition.com Carnitine -e un produs natural pentru slabit am luat si eu e fff bun.si alergarea e cea mai buna. funda?

Răspuns utilizator avertizat