Da se vede cand are crize, pentru ca exagereaza starea in care se afla. nu e o regula sa tipe sau sa faca urat, poate e fericit si in starea aia se declanseaza criza si o sa exagereze, o sa fie foarte agitat/a.
Pai bipolaritatea este mai mereu asociata cu o boala grava la cap dar nu e adevarat,bipolaritatea este un fel de a fi al umei persoane,sunt persoane care sunt mai mereu triste sau altele mai mereu fericite dar bipolarii îsi schimba starile de spirit foarte usor. Stiu cum e,eu sunt bipolara,cu bipolarii trebuie sa ai grija cum te comporti, la mine la liceu este o pitipoanca care se ia mereu de mine pe tema asta si pe faptul ca sunt emo. Bun si într-o zi s-a gandit ea sa se poarte frumos cu mine iar eu logic ca eram fericita si etc. etc. iar dintr-o data a început sa ma jigneasca si za zica ca nu va fi prietena cu o ciudata ca mine iar eu dintr-o data am lasat zambetul ala lar si i-am sarit la gat. Dar sa nu îti fie teama ca esti cum esti, nu ai de ce. Si crizele acelea nu le poti numi crize doar daca tipi si zbieri si detalii detalii. Asa ca nu. Si în momentul în care ai acele crize nu simti nimic pentru ca nu realizezi ce faci abia dupa îti dai seama. Dar aceste crize se manifesta numai si numai daca esti enervata peste limita si nu te mai poti controla dar este okay, nu e nu stiu cat de grav. Doar începi sa tipi si sa înjuri necontrolat fara sa îti dai seama dar un pont, si mie mi se întampla des asa dar daca vrei sa te calmezi baga-ti castile în urechi la maxim (cat suporti de tare) si asculta-ti muzica preferata. Scuze pentru roman si sper ca te-am ajutat...si scuze daca se mai afla greseli pe acolo.
MotoKatâr întreabă:
dobrin1019 întreabă: