| Eoop23 a întrebat:

Vreau si eu sa stiu daca lentilele de contact afecteaza vederea,si daca sunt bune, si alte informatii(cei care au avut).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DinGri77 a răspuns:

Lentilele de contact cosmetice, caci de ele cred ca vorbesti, se cumpara in urma uni control medical si a unor masuratori necesare. Ele nu afecteaza vederea daca sunt de calitate si corespunzatoare ochilor tai. DAR pot irita conjunctiva la cei cu ochii foarte sensibili, de exemplu eu nu pot purta nici 5 minute lentile de contact ca mi se fac ochii foarte rosii si lacrimez non-stop, si ma ustura de mor. Pe de alta parte sotia mea nu are nici o problema cu ele. Cam asta ar fi despre ele happy

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru DinGri77):

Te poate ustura deoarece n-ai respectat cum sa folosesti niste lentile, daca iti cumperi niste lentie trebuie sa le folosesti doar tu, nu si alte persoane, precum sotia ta

| DinGri77 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Pai aia e problema ca am luat 3 perechi, una pentru mine si doua pentru ea. Eu am sensibilitatea prea mare si fac conjunctivita foarte usor. Sotia mea le-a purtat si pe ale mele si nu avea nimic, eu insa nu le suport...

| Eoop23 explică (pentru DinGri77):

Puteti sa-mi spuneti cat ati dat pe o pereche? Sau sa-mi trimite-ti un link cu mai multe informatii despre ele...