anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau un raspuns din partea celor care stiu ceva despre situatia mea. Am avut o intarziere de menstruatie de 80 de zile. Am facut un test de sarcina la inceput, dar a iesit negativ. Chiar daca sotul meu a tot insistat, nu am mai facut de atunci. Acum am o secretie de culoare roz de 3 zile. Ce se intampla? Mentionez ca nu am mai avut sarcini/avorturi. Multumesc celor care incearca sa ma ajute cu un raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Se poate pune problema de amenoree secundara, in cazul asta, asta nu mai e o intarziere. Cauza amenoreei o poate afla doar medicul dupa consult si niste analize. Asa ca apelati cu incredere la medicul dvs. ginecolog si/sau endocrinolog pentru mai multe informatii si pentru a afla care e problema si cum sa o tratati.
Sanatate!

| Clara1 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Multumesc mult!

1 răspuns: