anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! Vreau un raspuns f urgent! Chestia e ca mama se confrunta cu o problema de sanatate ..de ceva timp tot are probleme jos adica are dureri si scurgeri de sange...ea spune ca e vreo hemoragie sau ceva de genu, ciclu nu are cum sa fie ca e odata pe luna si ei dupa ce i-a venit ciclul normal i-a mai venit odata la 2 saptamini si spune ca de vreo cateva zile se trezeste dimineata plina de sange jos! Admite faptul ca o doare si piciorul drept cand merge si se plange si de operatia de la cezariana ii e frica sa nu se fi deprins, ii e frica si de faptul sa nu aiba cancer sau ceva de genu si pe mine m-a cam speriat chestia asta! Poate suna ciudat ca eu ca fiul ei va spun chestia asta a ei intima dar e vorba de sanatate aici, oricum se va duce la spital pentru un control dar mi-e frica mie de ce ar putea sa aiba si ma termina mintal chestia asta! Aduc la cunostinta faptul ca ea are 49 de ani! Va rog sa imi dati o informatie cat de cat concreta de ce ar putea sa aiba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scurgerea de sange se numeste hemoragie.
Ia-o de mana urgent pe mama ta, sa mearga URGENT la un medic ginecolog, altfel risca sa te lase orfan!
Nu glumesc! Si in familia mea a fost un asemenea caz, "de frica" de doctor. In jumat de an a murit de cancer de col, cu toate ca putea fi salvata cand a sesizat problema, la inceput.

| Ronnix a răspuns:

"
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament."

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica ea are hemoragii zilnice si dureri si inca nu a ajuns de urgenta la medic?

| johnnny123 a răspuns:

Ce înseamnă "oricum se va duce la spital"? Când se va duce?

Trebuia să plece la spital în secunda în care a observat că sângerează, nu să stea zile întregi așa. Ia-o acum și du-o la spital. Problemele astea nu se rezolva de la sine, doar se agravează.