| tadina125 a întrebat:

Buna vreau un tratament natural(babesti) pentru cresterea parului, pana pe 24 august, dimensiunea la par este ca cea din poza aia fiind eu (daca se vede o imagine cu mine in tricou daca nu este oproximativ cu cea alb negru ) vreau cat mai multe idei si sa imi spuneti daca si voua va crescut la fel,,, SSSSSScuze de greseli cel mai mare fundoi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Amesteca doua galbenusuri crude de ou cu doua linguri de ulei de masline. Se va dilua rezultatul prin adaugarea unei cani de apa, apoi se va masa scalpul, incet cu aceasta masca. Produsul se va inlatura dupa 15-20 de minute, timp necesar pentru a se absorbi toate substantele nutritive, iar apoi parul se va clati doar cu apa.
Te pup!

| wqreqwfsaddwqa a răspuns:

Buna, aici ai toate informatiile de care ai nevoie http://www.sfatulmedicului.ro/......ului_10395
Sper ca te-am ajutat