| username007 a întrebat:

Bunalove struck
dau fundabig grin

deci ieri-dimineata pe la 5 m-am trezit din cauza durerii de burta si tot odata simteam ca am stomacul in gura, imi venea sa vomit in pat. m-am dat jos, am trecut de o camera dar se invartea toata casa cu mine.am ajuns in a 2 a camera si m-am tinut cateva secunde de clanta, simteam ca nu mai am deloc putere in picioare si mi se invartea capul cu tot cu cameralaughing. am mai facut 2 pasi si pur si simplu am cazut pe jos.nu stiu daca am lesinat, daca am adormit. bunica mi-a spus ca a auzit o bubuitura dar a crezut ca am trantit usa. m-am lovit la cap si am o vanataie in genunchi deci stiu nde m-am lovit.in sfarsit cred ca m-am saltat dupa 15 minute si am fost la toaleta, am stat vreo 2 minute din cate m-am gandit eu pentru ca mi-a spus bunica ca am venit in 20 de minute.

ciclul imi trecuse de 2 zile deci nu avea nici o legatura cu durerile de burta.mama mea presupune ca am lipsa de calciu(am si pete din acelea pe unghii din cauza lipsei de calciu).
p.s.stiu de cutremurul de dimineata dar nu are nici o legatura fiindca la 4 grade puteam sa stau in picioarelaughing, si oricum nu aveam nici un pic de putere...simteam ca nu pot sa incordez muschi

ce credeti ca am?
mersi mult si sper ca nu v-am plictisit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Frumusika24 a răspuns:

Am aceeasi parere cu a mamei tale, si eu acum un an ameteam mereu, ma trezeam cu dureri de cap, se invartea camera cu mine etc, am observat ca nu-mi mai trece si am fost sa fac analizele si doctorul mi-a spus ca am lipsa de calciu si fier, mi-a recomandat niste pastile si mi-am revenit. Ar fii bine sa te duci sa-ti faci analizele. Bafta!

8 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Nu cred nimic, nici macar in presupunerile mamei tale (desi s-ar putea sa aiba dreptate). Du-te neaparat la medic! El va sti sa -ti spuna ce ai si cum e de procedat in continuare. Nu ai avut o simpla durere de cap sau o raceala ca sa ceri sfaturi pe net. Sanatate maxima!

| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Probabil suferi de o usoara indigestie... dar daca se mai repeta ar trebui sa consulti un medic.eu iti urez sanatate!

o seara placuta!

| ktalyn178 a răspuns:

Dupa cum ai spus tu "pete albe pe unghii", s-ar putea sa ai lipsa de calciu. Si eu am, si am doua pete albe pe unghia de la ****, fara gluma, si o pata rosie, de culoarea sangelui pe acelasi deget.
Daca si mama ta spune ca ai lipsa de calciu, e bine sa o asculti happy. Totusi, e maica-ta happy:*

| Laurici :x a răspuns:

Ia vitamine, fa sport, mananca fructe si legume, consuma lactate. E din cauza lipsei de calciu. Mi s-a intamplat si mie, ameteam, nu vedeam bine, ma durea capul, muschii.
Incearca sa traiesti si mai sanatos. Ajuta, crede-ma.
Mult succes si insanatosire gravnica happy

| lmisa81 a răspuns:

Pai s-ar putea sa ai apendicita, sau din cauza oboseli.
Trebuie sa consulti un doctor, raspunsurile dupa TPU s-ar putea sa nu fie bune

| Lavy_5428 a răspuns:

Cu siguranta e lipsa de calciu... N-ai avut relatii? Posibil esti insarcinata...

| blondik98 a răspuns:

Pai se poate sa fii anemica ( fara putere lipsa de calciu) si eu am patit-o eu am lesinat in magazin
in fine ti-am zis ai lipsa de calciu eu iti recomand multivitamoll cel mai bun sirop l-am loat si eu e pentru orce tip de cpil este 10 lei si ceva sper ca te-am ajutat pana atunci ai grija ce mananci si ai grija de tine paapa
MULTA SANATATE!

| username007 explică:

Nu am apendicita, m-am operat in martie