Am aceeasi parere cu a mamei tale, si eu acum un an ameteam mereu, ma trezeam cu dureri de cap, se invartea camera cu mine etc, am observat ca nu-mi mai trece si am fost sa fac analizele si doctorul mi-a spus ca am lipsa de calciu si fier, mi-a recomandat niste pastile si mi-am revenit. Ar fii bine sa te duci sa-ti faci analizele. Bafta!
Nu cred nimic, nici macar in presupunerile mamei tale (desi s-ar putea sa aiba dreptate). Du-te neaparat la medic! El va sti sa -ti spuna ce ai si cum e de procedat in continuare. Nu ai avut o simpla durere de cap sau o raceala ca sa ceri sfaturi pe net. Sanatate maxima!
Probabil suferi de o usoara indigestie... dar daca se mai repeta ar trebui sa consulti un medic.eu iti urez sanatate!
o seara placuta!
Dupa cum ai spus tu "pete albe pe unghii", s-ar putea sa ai lipsa de calciu. Si eu am, si am doua pete albe pe unghia de la ****, fara gluma, si o pata rosie, de culoarea sangelui pe acelasi deget.
Daca si mama ta spune ca ai lipsa de calciu, e bine sa o asculti . Totusi, e maica-ta :*
Ia vitamine, fa sport, mananca fructe si legume, consuma lactate. E din cauza lipsei de calciu. Mi s-a intamplat si mie, ameteam, nu vedeam bine, ma durea capul, muschii.
Incearca sa traiesti si mai sanatos. Ajuta, crede-ma.
Mult succes si insanatosire gravnica
Pai s-ar putea sa ai apendicita, sau din cauza oboseli.
Trebuie sa consulti un doctor, raspunsurile dupa TPU s-ar putea sa nu fie bune
Cu siguranta e lipsa de calciu... N-ai avut relatii? Posibil esti insarcinata...
Pai se poate sa fii anemica ( fara putere lipsa de calciu) si eu am patit-o eu am lesinat in magazin
in fine ti-am zis ai lipsa de calciu eu iti recomand multivitamoll cel mai bun sirop l-am loat si eu e pentru orce tip de cpil este 10 lei si ceva sper ca te-am ajutat pana atunci ai grija ce mananci si ai grija de tine paapa
MULTA SANATATE!