| PrettyLittlePsycho a întrebat:

Buna you! E vreo problema dacă mănânc lămâie în fiecare zi? Am început să mănânc de curând aproape o lămâie intreaga in fiecare zi... și nu pentru ca vreau sa slăbesc, ci îmi place mult și vreau să știu dacă afectează.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Edmonds2342 a răspuns:

laughing Glumești, nu? Tu crezi ca stomacul e atât de sensibil ca și carnea de pui?
Cât despre întrebarea lui PrettyLittlePsycho, ai grija sa nu îți sensibilizeze dentiția.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă o mănânci la mese, nu ar trebui să afecteze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o problema.
Pune tu o pulpa de pui intr-o caserola. sau piept de pui sau orice carne vrei, si pune zeama de la o lamaie, las-o afara cam 2-3 ore, si vezi ce se intampla cu ea.
asta se va intampla si cu stomacul tau.

| Catrice a răspuns:

E ca și cum ai mânca alte citrice.
Totuși, sa nu mănânci pe stomacul gol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Edmonds2342):

Pai e rezistent, daca mananci lamaie o data pe saptamana sau mai rar, dar daca mananci in fiecare zi, stai chill, ca nu e binehappy

| Bondarel99 a răspuns:

Foarte inteligent domnul Catalin laughing))) sper ca nu mai e nimeni atat de inteligent sa ii creada toate ineptiile.
Cum doamne iarta-ma sa compari o bucata de carne cu stomacul. Mai puneti mana pe o carte de anatomie sau de biochimie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Depinde de sensibilitatea stomacului tau la citrice.
Partea nasoala e ca lamaile din comert sunt tratate cu tot felul de substante toxice, de aceea se recomanda a nu se consuma coaja.
In rest, poti beneficia de vitaminele pe care le contin.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu mănânc zilnic lămâie și grepfrut, uneori și alte citrice grămadă și sunt sănătoasă tun laughing.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum naiba sa compari stomacul, care are un acid care poate dizolva aproape orice, cu o bucata de carne moarta?

Mai pune mana pe o carte, inainte sa spui asemenea CRETINITATI.