| Nicu_Jalba_1989 a întrebat:

zilele trecute am fost la medicul dentist pentru a-mi pune plomba la o masea, dentistul mi-a curatat acolo si mi-a pus un fel de chit, si m-a chemat luni pentru tratament, ideea e ca ma doare ingrozitor maseaua, nu stiu ce sa fac, oare e bine sa scot acel "chit"?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| francut a răspuns:

Ti-a pus plomba provizorie, pentru a nu intra resturi de mancare in carie. Nu o scoate. Mergi pentru tratament.

| francut a răspuns (pentru francut):

A! Si sub "chit" probabil ai medicament.

| Nicu_Jalba_1989 explică (pentru francut):

Da, asa mi-a zis ca e medicament

| Nicu_Jalba_1989 explică (pentru francut):

Dar nu mi se pare normal sa ma doara asa tare, ma doare mai tare ca inainte sa merg la doctor

| francut a răspuns (pentru Nicu_Jalba_1989):

Ori isi face efectul medicamentul, ori ai o infectie puternica si plomba apasa pe ea. Nu stiu ce sa-ti spun. Du-te la urgente. Sa o scoata ei daca e cazul.

| alinadianaaa a răspuns:

Posibil ca ai infectie si ti.a pus plomba aceea provizorie. Daca vezi ca durerea persista scoate.o, ca "urli" de durere