| Tudor87 a întrebat:

Buna ziua,
A comandat/folosit cineva crema RECTIN pentru hemoroizi? Este chiar atat de buna sau mai degraba o pacaleala?
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru hemoroizi iti recomand crema HEMORZON.
Si eu il folosesc cu succes, la nevoie.

| RehnbergElly03 a răspuns:

Buna ziua! Da, am comandat eu si m-au pacalit! Sa nu credeti in aceasta crema ca este o pacaleala, o echipa de escroci care inseala batrani…am comandat pachetul de 4 creme cum au spus ei (638 ron) si a ajuns ceva din Bulgaria care scria ca este gel de corp racoritor…eu mi-am luat teapa si daca trimiti inapoi pachetul nu vezi nici un ban inapoi! Nu am niciun motiv sa mint, vreau doar sa i ajut pe cei care cred in aceasta crema miraculoasa cum am crrzut si eu! Oameni buni, va ia banii si va pacalesc, daca nu ma credeti incercati pe pielea voastra! Sunt manipulatori si parerile oamenilor sunt scrise de ei nu adevarate! Nu comandati ceva care nu cunoasteti si ju este din tara noastra. Sper ca am ajutat pe cineva pentru ca mine nu m-a ajutat nimeni si am comandat-o si mi-am luat teapa! Am pierdut 638 ron crying(( (pot demonstra cu poze)

| Zlate_Otilia_1975 a răspuns (pentru RehnbergElly03):

Mulțumesc frumos!

| BobocDenisa a răspuns (pentru RehnbergElly03):

Buna, când ai comandat ai fost sunat de către o persoană? Ți -a solicitat informații despre simptome? Dacă nu ai primit produsul comandat ai sunat înapoi?

| sorin866 a răspuns (pentru RehnbergElly03):

Eu am comandat si m-au sunat inapoi si i-am intrebat ce firma este cui ul firmei si au bagat vrajeli: firma bunny, vitalis, contra farm. cand i-am intrebat de CUI UL FIRMEI mi-au inchis. suparati foc ca am comandat si nu am platit si coletul s-a dus inapoi. daca incerci sa suni pe numerele alea inapoi, sunt numere al altor oameni. ATENTIE, RECTIN ESTE O MARE TEAPA, NU COMANDATI

| FameFusss a răspuns:

Nu știu despre ce vorbiți. Am comandat Rectin și totul a fost în regulă. Este un bun remediu pentru hemoroizi. Are un efect răcoritor și, de asemenea, rezolvă problema eficient!