| Girly97 a întrebat:

Bună ziua! A făcut cineva ședințe de electroterapie la clinica Alfa din București? De obicei făceam tratamentele în Ilfov dar programul de lucru nu îmi mai permite decât după ora 18 și patronul răbufnește când mă învoiesc chiar dacă o fac din motive medicale, mai ales că deja m-am întors din concediul de odihnă.
Prima dată când am făcut ședințe de electroterapie aveam 17 ani și a fost datorită unei entorse a genunchiului. Spre deosebire de unde a fost mama mea, asistentele se asigurau că mă simt confortabil în timpul procedurilor și că niciodată nu trec peste pragul meu de toleranță mai ales că eram tânără atunci. Mama îmi povestea că atunci când se ducea la electroterapie o "curentau" cu intensitate mult peste pragul ei și venea acasă plângându-se de dureri cumplite după proceduri. Cel puțin asistentele blânde care m-au tratat nu au încercat să procedeze cum a fost cazul mamei.
Fiind prima dată când mă duc în altă parte decât când am fost prima dată la vârsta de 17 ani, aș vrea să știu dacă în general asistentele respectă pragul de toleranță al pacientului sau te roagă să reziști cele 15-25 minute în care vor funcționa curenții electrici la intensitate foarte mare pentru pacientul respectiv.
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

Eu am facut cam toate formele de fizioterapie si kineto pentru vechea problema pe care o am dupa ani de zile de sala.
Am facut laser, curenti de toate felurile, nu le mai stiu pe toate cum sunt diferentiate ca au denumiri si denumiri, cu vacum, tens etc
Nu am o problema cum e curentul poti sa le ceri sa il dea mai incet sau mai tare in functie de cat suporti.
Fiecare aparat are un anumit reglaj, se tine cont de ce da fiecaruia medicul ca si timp si procedura dar ca si reglaj al intensitatii curentului se poate face personalizat!
Fac exercitii de la clinica si acasa mi-am luat de toate, sunt mai importante decat curentul si laserul de acolo si sunt in formawinking
Dar 1 data pe an ma duc la clinica si ma si relaxez, pe principiul pe care se duc babutele la bai la techirghiol
Succes