"La pomul laudat sa nu te duci cu carul" zice o vorba romaneasca.
Exista Protectia Consumatorului. Apeleaza la ei si iti vei primi banii inapoi. Sigur 100%. Mai ales daca ai si garantie.
Eu doar o data am patit asa ceva, dar doar cu o masea ce trebuia tratata. Am platit tot tratamentul, si a facut o prostie medicul ca mi-a inchis maseaua cind era umflata. Am facut complicatii si am stat trei zile in spital din cauza ei. M-am dus la ea, si mi-am cerut banii inapoi. Si i-am primit.
Altfel, niciodata nu am avut probleme. Am lucrare pe partea de sus, pe care am doar cinci sinti, ultimii, caninii, si inca un dinte pe mijloc, de 21 de ani!, si inca nu am probleme cu ea. Dar am mers la sigur, caci acelasi medic si acelasi tehnician i-a facut si mamei mele, si ea avea atunci cind eu imi faceam deja 15 ani de lucrare fara probleme. Acum probabil ca nu mai lucreaza acea doctorita, caci as fi recomandat-o cu caldura. Iar medicul care mi-a pregatit dintii pentru acea lucrare(s-a chinuit vreo 3 luni) tot asa a fost, era "de familie": a facut dantura la toata familia mea, fara probleme dupa aceea. Eu am fost ultimul care a apelat la ea. Ce vreau sa zic: cauta un medic de care sa fii sigura ca este bun, de care sa stii ca lucreaza bine, incearca sa mergi pe recomandare.
Am patit de curand (s-a rup o parte dintr-o masea proaspat plombata )Dupa o dictutie cu medicul, mi-am dat seama ca nu-i pot aduce acuze din motive perfect plauzibile ( in cazul meu! ) Important este ca, inainte de a reclama,(OPC si/sau Colegiul medicilor stomatologi)sa stai de vorba cu acea doamna asupra tehnicii folosite si a consecintei, in timp, a acesteia ( de fapt orice intrebare legata de tehnica si alternative la o anume tehnica trebuia sa o pui la inceputul lucrarii caci, ai dreptul legal sa refuzi!)Pana una alta verifica daca acea doamna are drept de libera practica si daca nu cumva i-a fost suspendat acest drept---asta pentru. ca, orice medic stomatolog trebuie sa fie inscris in "colegiul medicilor din Romania " : http://www.cmdr.ro/membri.php
Eu am fost la o stomatoloaga, mai tanara si mi-a facut incizii cu radacini la vreo 3 masile si dupa o vreme plomba mi s-a cam introdus in masea una a crapat si restul au intrat in profunzime, si simt ceva ca o bulina mica in partea superioara a obrazului stang. Zicea ca nu te va mai durea si nimic dar cateodata mai simt dureri mici, asta e dentist de meserie daca gasesti trebuie sa vb cu o ruda ca ei stiu cel mai bine si in Romania stiu pe unu dar nu stiu daca sa pensionat.
...momentan sunt in Londra...
cumnatul meu isi face dantura la o romanca care,
''cica''este foarte buna,,,
baiatul care sta la cu noi si el si-a facut dantura la dansa.
...cred ca si eu o sa merg la ea.
..merg in tara peste o luna,, dar nu mai pot merge la ''aia'' ce, mi-a stricat 2 dinti,,, poate si mai mult,, numai ca acestia s-au ''aratat'' pana acum... uitandu-ma la dinte, observ ca plomba este mult mai mare decat dintele.
De ce nu mi-a spus ca dintele este slab si ca exista posibilitatea sa-l pierd. Oare credea ca o sa reziste un an?
...in caz ca imi fac dintele in aici, pot sa mai merg la ea, sa-mi iau banii pentru dinte,,, am dreptul la asa ceva,, Raspunsurile sunt incurajatoare!
Da-o in judecata. asa te mai scoti si cu niste bani (despagubiri sau ceva de genu')
Crysthina întreabă: