Mergi la doctor, logic. Poate e normal sa ajunga ceva si la ochi, dar mergi la doctor. Nu cred ca gasesti aici rezolvarea
Bună! Sincer i mi pare rau, dar cum s-a intimplat accidentul? Nu m ai sta asa, mergi urgent la doctor, analize tomografie la cap si consult oftalmologic de specialitate, de ce ai asteptat 2 zile, trebuia in ziua accidentului sa mergi imediat la medic, nu este bine sa stai asa, se va inrautatii situatia, pentru binele tau mergi la medic, dar totusi cum s-a intamplat accidentul, si de ce nu te a luat salvarea? Ce vârstă ai? mersi, multa sanatate.
Eu nu-nteleg de ce bati pasul pe loc. Du-te la doctor si nu mai sta pe aici asteptand raspunsuri! E spre binele tau...
Incearca ceva antiinflamator. Daca nu obtii o reactie pozitiva in termen de 12 ore cu antiinflamator trebuie sa mergi la urgente.
Amm... te-ai lovit cumva in zona ochiului? Adica cumva era cucuiul un pic mai sus de ochi sau ceva de genul acesta? S-ar putea sa fi facut o infectie de la zgarietura. Sau nu stiu... Nu sunt in masura sa dau un diagnostic, dar ar fi bine sa mergi rapid la un doctor. Se poate agrava