| Jigokunokishi a întrebat:

Acum 20 de minute m-am apucat sa ma epilez in zona inttima(apropo, sunt baiat) si din greseala m-am taiat la testiculul stang, o taietura mica care a sangerat un pic si am pus vata cu spirt pe taietura. Acum nu mai sangereaza(au trecut vreo 10 minute), dar simt ca ard testiculele.O fi vreo problema? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cum sa iti tai testiculul, poate doar scrotul. Nu ai nimic grav, senzatia ed arsura este de la spirt.

| minrest a răspuns:

Nu e nici o problema, acolo pielea e mai fina. Salut.

| untu a răspuns:

De ce a trebuit sa te epilezi asa?

| PeFuga a răspuns:

Lasa asa de acum. Arde de la spirt. Spirtul nu se pune pe plaga. Trebuia curatata zona cu apa distilata. O sa treaca usturimea in scurt timp daca rana e superficiala.

| Cossta a răspuns:

Pai iti ard coitele ca te-ai dat cu spirt, nu e logic? Stai linistit ca n-ai patit nimic, asa e la inceput.

| Andrei1243 a răspuns:

Ard din cauza spirtului, iti sugerez ca te duci la un doctor