| BoosTGaminG a întrebat:

Buna ziua! Acum 3 saptamani am facut-o pentru prima oara cu iubita mea, a fost prima oara pentru ea. De atunci a tot avut zile in care avea o usturime la urinare si uneori avea si un miros puternic, dar nu mereu.
Intre timp i-a venit si menstruatia si a usturat-o ingrozitor in primele zile, acum s-a mai calmat insa inca o mai ustura cand merge la baie.
Oare sunt doar niste dereglari hormonale in corp din cauza ca si a inceput viata sexuala, sau ar trebui sa faca o proba de urina sau un control ginecologic? Banuiesc ca o posibila sarcina ar fi exclusa tinand cont si ca, ciclcul menstrual nu i-a fost afectat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Prima oară pentru ea. Dar pentru tine a câta oară a fost?

| Simpatic a răspuns:

Da,pare o infectie!
sfat? sa mearga la medic!
este recomandat in astfel de cazuri ca ambii parteneri sa se testeze, dar ii va explica medicul cum sta treaba!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ea a facut cistită a racit jos cum se spune, nu are nici o treaba cu sexul nu este din cauza sexului, a traso curentul a mers desculță pe gresia rece a facut baie cu apa rece sau călduță a fost frig in casa, acestea pot fi cauzele cistitei, iar simptomele sunt: urinari dese durere la urinat, îi trebuie antibiotic, sa mearga la ginecolog sa o consulte si sa i dea antibiotic si in 7 zile îi va trece.

| sierra1 a răspuns:

"usturime la urinare... o mai ustura cand merge la baie. Oare sunt doar niste dereglari"

nope, sunt cauze strict... cum să le zicem... mecanice

| dullcat a răspuns:

Buna.Prietena ta are nevoie sa mearga urgent la medic, fiindca din ce scrii este o infectie de toata frumusetea.Iti sugerez sa mai cititi ambii pe subiect inainte de a face sex, altfel se vor mai repeta astfel de intamplari neplacute si nu cred ca asta va doriti.Informarea nu a facut rau nimanui.

https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/infectiile-vaginale.html

| ioana748 a răspuns:

Trebuie sa ajunga la medic eventual amandoi. Pana atunci sa bea apa cu bicarbonat, jumatate lingurița la un pahar apa, o data pe zi, sa nu bea cu acid, sa nu manance condimentat.
Multa sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Bună, Poate suferi de uscăciune în zona intima sau poate avea lubrifiere insuficienta. Încearcă să o duci la un ginecolog.

| dullcat a răspuns (pentru Cipi1212):

Grav ca un barbat in toata firea nu cunoaste ce inseamna infectie?

https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/infectiile-vaginale.html

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Cipi1212):

Suferi tu de prostielaughing

| Dragobeta a răspuns:

Intreb si eu ca si Darrio: Pentru tine a cata oara? Oare nu i-ai transmis tu o infectie? Mergeti AMANDOI la ginecolog.

| mihai69 a răspuns (pentru Dragobeta):

La ginecolog merg doar femeile (gineiko). Băieții au nevoie de urolog.