Ai ceea ce se numeste fimoza. Este o urgenta urologica si trebuie sa le spui urgent parintilor. Cred ca ti-e jena, dar orice ora in care stai asa te pune in pericol. Te poti alege cu o necroza de cap de penis. Am vazut doar o data asa ceva, la un adolescent de 17 ani, care s-a lasat cu amputatie de penis si bietul baiat a ramas impotent definitiv. Trebuie sa mergi la spital in urgenta ACUM
Daca ai cancer trebuie sa te internezi sincer e ceva ciudat la chestia asta da ai grija nu este chiar asa de usor sa le spui parintilor spune-i tatalui tau cand este mai binedispus.Succes
Momentan mai asteapta. Daca persista atunci va trebui sa le spui parintilor tai. Nu ai de ce sa iti fie rusine in special de mama ta care te-a crescut. Acuma serios chiar crezi ca nu stii cum arata un penis? in special al tau. Si inca un motiv in plus este s anul fie ceva grav. Ar fi bine sa ai o discutia cu ea sau cu tatal tau care iti este mai apropiat.
Omule...
E posibil să ai o tumoare...
Dacă ii benigna ai noroc, dacă îi cancer...
Trebuie sa îţi taie pul4...
Datorită descrierilor tale, înclin balanţa spre cancer.
Va multumesc pentru raspnsuri. Le-am spus si maine am sa ma duc! Sper sa ies cu bine si din asta
anoooonimm77 întreabă: