| Radandam a întrebat:

Acum 7 zile m-am zgâriat intr-o sarma dar nu mi-a curs sange.De 2 zile am inceput sa iau augmentin si astazi am facut si vaccinul antitetanos, antibioticul il voi lua in continuare.Ce nu trebuie sa mananc cat timp iau antibioticul sau daca am facut vaccinul ce restrictii am la mancare? Astept raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

De ce nu iei tu direct citostatice, sa iti cada parul si alte tampenii
ai facut vaccinul in timp, lasa balta antibioticul, mai ales ca tetanosul NU se transmite prin sange ci prin sistemul nervos

cum totusi sunt SIGUR ca ai capul patrat, si nu o sa renunti
la antibiotice e recomandat sa nu mananci orice poate deranja un stomac sensibil, adica picant de exemplu
si sa iei un pro-biotic, care sa iti refaca flora intestinala care poate fi decimata de antibiotic... cel mai puternic e Enterol, dar si cel mai scump

PS sa NU cumva sa iei antibiotice mai mult de 7 zile, dupa aia o sa iti doresti tetanosul sa te omoare!

| Sfinkuletz a răspuns:

Ai facut atâtea pentru o simplă zgârietură?