| TOFFIXman a întrebat:

Acum cam o saptamana mi-a aparut o afta in partea dreapta a buzei, a doua zi mi s-a inflamat ganglionul mandibular din partea dreapta. Afta a trecut, dar ganglionul ba.La moment am ganglionul inflamat in partea dreapta si stanga, ambii mobili si durerosi. Ce pot face? Vreau sa precizez ca sufar de deviatie de sept, otita seroasa cronica si rinita alergica si ca de cand ma stiu, de fiecare data la o afta mi se umfla ganglionul din partea respectiva dar trece o data cu afta (in perioada asta sunt si mai stresat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stresul nu inflameaza ganglionul limfatic, dar infectia masiva, da!
Te sfatuiesc sa mergi la ORL pentru un consult si analize specifice, ca sa primesti antibioticul corect, care va actiona asupra infectiei si o va elimina, "dezumfland" si acel ganglion.

| WhiteLife a răspuns:

Pai poți merge la medic pentru că chiar daca mai găsești persoane care au avut ganglionii umflați, mă îndoiesc că au avut în același timp și restul. Medicul știe cel mai bine ce să-ți de-a/facă, ținând cont de poveste.