| FlorinPATRON a întrebat:

Buna ziua! Acum cateva zile am vazut ca mi-a iesit un neg micut, acum stiu ca e bine sa mergi la doctor da eu nu am bani, provin dintr o familie mai saraca, stiti cum este in Romania cu salariu.
Eu am de gand sa il tai cu lama de la ascutitoare, patesc ceva? Pot sa fac cancer, sa mor? Va rog ajutor nu mai pot sa tin fetele de mana pe strada cu mana dreapta ca mi-e rusine ca le zgarie negul, trebuie se le tin doar cu mana stanga.Deci pot sa il tai? Va rog, curat inainte lama

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a aparut, dar nu m-am gandit sa ma sinucid...

2 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Dai cu acid de baterie
Dai cu acid azotic
Dai cu zeama de rostopasca
Se rezolva negii cu zeama de la rostopasca

| Violleta2022 a răspuns:

Mai toti oamenii avem negi pe corp si atata vreme cat nu-l tai sau zgandari nu se intampla nimci cu ei, putand sa traiesti multi ani linistiti pana la adanci batraneti.
Categoric NU poti sa-l tai, fiindca atunci se poate tranforma in cancer!
Negul nu poate sa zgarie pe nimeni si nici nu este contagios, deci nu ai de ce sa-ti faci griji.