| AlinaaRaluca a întrebat:

Bună ziua. Acum câțiva ani m-am lovit în partea posterioara a capului, iar pe moment nu puteam vedea nimic. Eram ametita și îmi tiuiau urechile, însă ulterior mi-am revenit. Însă dupa acea lovitura, am observat ca la efort aud un țicait în cap, fix în partea în care m-am lovit. O perioada bună de timp nu am mai auzit acel zgomot în cap, însă recent a reapărut, iar acum îl aud chiar și atunci când merg normal pe strada sau cobor scările. M-am gândit ca este pe fond nervos, dar încă nu știu. Voi merge la doctor zilele viitoare, însă as vrea sa aud și sfaturile sau părerile voastre în legătură cu ce se întâmplă. Mulțumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Are crezi ca sunt sansele ca un medic neurolog sa fie pe TPU sa iti raspunda la intrebare?

| AlinaaRaluca explică (pentru suntserios):

Eu am intrebat in ideea ca poate nu sunt singura in situatia asta. De asta am cerut sfaturi, nu concluzii

| sierra1 a răspuns:

" Acum câțiva ani m-am lovit în partea posterioara a capului... Voi merge la doctor zilele viitoare, însă as vrea sa aud și sfaturile sau părerile voastre "

e bine cum te-ai decis să faci

| mi25 a răspuns:

Un RMN este obligatoriu. Bilet de trimitere de la medicul de familie la neurologie care te v trimite sa faci RMN. Vezi ca este cu programare de lunga durata.

| Solann a răspuns:

Bine era daca mergeai la medic atunci cand te-ai lovit. Loviturile la cap sunt periculoase.
Aum lasa parerile de pe TPU si mergi la un control neurologic. Cat mai repede.