| DaltonCastle a întrebat:

Bună ziua. Acum doua ore m-am bătut cu cineva și în urma disputei am primit doi pumni în partea dreapta a capului în zona tâmplei și unul foarte încet în maxilar. Nu am fost inconștient deloc. Acum ma doare local când ating (și când mestec). Durerea este suportabila. Zona la tampla este roșie puțin. Care ar fi șansele sa fie un hematom grav? Medicul meu de familie mi-a zis telefonic (și după ce a văzut poza) ca nu are cum sa își de a seama și sa merg la urgentă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimuIl a răspuns:

La orice lovitură la cap trebuie să mergi la urgență cum ți-a spus și medicul de familie.
Trebuie să faci tomograf acolo.

3 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Mergi la spital o sa te repare.
Si te-as sa cheme politia

| RxTx a răspuns:

In viitorul foarte apropiat se va implementa meritocrația si cei ce fac fapte cu viloneță vor avea foarte multe de pierdut în viață

| Wr3nch a răspuns:

Mergi la medic. Nu avem dr unde stii cat de tare ai fost lovit in fapt, si adrenalina momentului amorteste lovitura la inceput. Eu zic sa mergi la urgențe, si duoa daca nu e nimic grav stai linistit.